Homonnay Gergely szőrös kedvencét simogatta Perintfalvi Rita Rómában

2021. december 19. 07:54

Fehér rózsával várta Perintfalvi Rita feminista teológust Homonnay Gergely baloldali aktivista Rómában, ahol sor került Erzsi macska megsimogatására is.

2021. december 19. 07:54
null

„Na, most lehet irigykedni! Eljött a pillanat, hogy élőben is megismerhettem Erzsit! Gergő szerint jó ember vagyok, mert Erzsi azonnal bedobta a cicahátat. Gergely Homonnay pedig egy igazi úriember, gyönyörű fehér rózsát készített be a szobámba. Imádom Rómát!” – számolt be Perintfalvi Rita vasárnap reggeli posztjában. 

Homonnay Gergely szombaton tette ki azt a fényképet, melyen internetes celebként is ismert macskája, Erzsi látható Perintfalvi Ritával Rómában. A történelmi találkozásról a teológus is megemlékezett közösségi oldalán. A találkozást megörökítő fotográfia tanúsága szerint Erzsébet sokkal inkább már elhunyt mém-társa, Grumpy Cat arckifejezésével reagál a feminista közszereplő fizikai közeledésére.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2021. december 20. 16:05
Még jó hogy nem fordítva
Hoked_ly
2021. december 20. 07:15
Lehúzta előtte a farkáról, vagy felnyársalva simogatta?
DoomGuy
2021. december 20. 06:23
Hát ez így a reggeli Isler mellé nem kellett volna.
annamanna
2021. december 19. 22:10
Hát még ha Erzsi kutya lett volna! Mutatom: https://www.youtube.com/watch?v=h5XzGyjEkkc (mondjuk sajnos a videó nem vicces).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!