Ferenc pápa fogadta Zlatan Ibrahimovicot

2021. december 15. 07:21

A katolikus egyházfő jelezte: alig várja, hogy elolvashassa a futballista könyvét.

2021. december 15. 07:21
null

Ferenc pápa fogadta Zlatan Ibrahimovicot, az AC Milan svéd labdarúgósztárját, aki az ünnepi eseményről kedden fotót közölt a közösségi médiában. „Béke és szeretet” – írta a kiválóság Instagram oldalán a fotóhoz, amelyen mosolyogva állnak egymás mellett.

Ibrahimovic az általa aláírt mezzel és az Adrenalin című könyvének dedikált példányával ajándékozta meg a pápát. A katolikus egyházfő jelezte: alig várja, hogy elolvashassa a futballista könyvét.

(MTI)

Nyitókép: Facebook
 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2021. december 15. 23:47
Mindezért kapják most ez a büntetést, amit ellenünk elkövettek. Európa ellen, maguk ellen. Mert soha nem tudtak összefogni, hanem ellenséget láttak a barátban is, aki közeledni próbált. De cserbenhagyták. A harcában, ami őket is védte. És soha többé nem fogja, hanem rájuk engedi mindazt, amitől egykoron védte. Ez történik most, a bűneik következménye, amire rászolgáltak. Amit megérdemelnek.
sorivo4
2021. december 15. 23:38
Ha januárban Pannonhalmára látogat, a szentmártoni apátságba, talán még van remény. Egyébként a muzulmánokkal fogunk együttműködni a hazánk megmaradásáért. Amit egész Európa elárult, ahogy ötszáz évvel ezelőtt is. Meg ahogy száz éve is.
sorivo4
2021. december 15. 23:31
Míg mi küzdöttünk a törökök ellen egész Európát védve vele, az csak végig ellenünk dolgozott, nem csak nem segített, de hátráltatott és végül ezen küzdelmünkben kihasználva rabul ejtett, és tönretette történelmünk, és végül elevette országunk kétharmadát. Amiért megvédtük a törököktől évszádadokon át. Nem csak nem segített nekünk, hanem hátráltatott és kihasználta azt. Ausztria az ellenségünk. Ezt ma kijelentjük. El fogjuk törölni ezt az országot a föld színéről. Ami az ellenségünk. A pápáról pedig még gondolkodunk.
sorivo4
2021. december 15. 23:25
Ezt kellett volna tennünk ötszáz évvel ezelőtt is, és ma nem itt tartanánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!