Felfüggesztették Chris Cuomót, a CNN műsorvezetőjét

2021. december 01. 13:14

Dokumentumok szerint Chris Cuomo segédkezett bátyja, a többszörös szexuális zaklatással vádolt volt New York-i kormányzó ügyeiben.

2021. december 01. 13:14
null

A New York állam főügyészi hivatala által hétfőn közzétett dokumentumok szerint a műsorvezető a korábban véltnél sokkal jobban kivette részét a bátyja, Andrew Cuomo védelmének megszervezéséből – mondta el a hírtelevízió egyik szóvivője kedd este, jelezve, hogy az újonnan napvilágra került információk súlyos kérdéseket vetnek föl.

Hozzátette: Chris Cuomo már korábban beismerte, hogy tanácsokkal látta el bátyja munkatársait, és

megpróbált lejárató információkat gyűjteni bátyja egyik vádlója ellen, és hogy ezzel megszegte a CNN szabályait.

A hírtelevízió ezt korábban nyilvánosan is elismerte, de akkor még figyelembe vették egyedi helyzetét, és megértést tanúsítottak, mert – indoklásuk szerint – műsorvezetőjük a családját a munkája elé helyezte.

Andrew Cuomo ellen jelenleg bűnügyi vizsgálat folyik 

A jelenlegi dokumentumok fényében viszont a CNN vezetősége úgy döntött, hogy határozatlan időre felfüggeszti a műsorvezetőt – tájékoztatott a hírtelevízió szóvivője. A most nyilvánosságra került információk között vannak olyan üzenetváltások Chris Cuomo és Melissa DeRosa, Andrew Cuomo akkori vezető tanácsadója között, amelyek megerősítik, hogy

a műsorvezető oroszlánrészt vállalt bátyja védelmének megszervezésében.

Andrew Cuomo a botrányok miatt lemondásra kényszerült a kormányzói tisztségről, jelenleg bűnügyi vizsgálat folyik ellene.

(MTI)

Nyitókép: YouTube


  

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseblámpa
2021. december 01. 22:28
Mikor a címet olvastam az ugrott be, hogy talán elkövette a legnagyobb bűnt amit egy CNN-es elkövethet, igazat mondott. Aztán rájöttem, hogy az nem lehet, mert akkor kirúgták volna.
B_kanya
2021. december 01. 21:51
Tegyük hozzá, hogy a CNN-nél a legjobban fizetett Nick Sandman :)
zakar zoltán béla
2021. december 01. 21:24
Mán megijedtem: Megfogdosta Ch. Amanpouritán mituját?!
Anonymtalan
2021. december 01. 19:42
Kis adalék az ügyhöz: https://www.youtube.com/watch?v=Ok8XwtvEnCM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!