A brit kormány kéri, hogy aki teheti, otthonról dolgozzon

2021. december 08. 21:27

A brit kormány azt kéri, hogy aki megteheti, a jövő héttől inkább otthonról dolgozzon – közölte szerdán Boris Johnson miniszterelnök.

2021. december 08. 21:27
null

Johnson a Downing Streeten tartott szerda esti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az iránymutatást a koronavírus nemrégiben azonosított omikron változatának felbukkanása indokolja. A kormány célja az, hogy a variáns vizsgálatának ideje alatt is lassítsa az omikron terjedését, és időt nyerjen ahhoz is, hogy minél többen megkaphassák a koronavírus elleni oltás emlékeztető és hatáserősítő harmadik dózisát. 

Boris Johnson bejelentette azt is, hogy péntektől kötelezővé válik a maszkok viselése a legtöbb zárt közösségi intézményben, köztük a színházakban és a mozikban. Mindemellett oltási igazolást kell majd felmutatni az éjszakai szórakozóhelyeken és a nagy tömegeket vonzó rendezvényeken.

(MTI)

Fotó: Adrian DENNIS / AFP / POOL

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2021. december 09. 11:01
Óriási átoltottság, alacsony kórházi terhelés... ezeknek mi a frász bajuk van?!? Európa megbolondult?!?
simonvitéz
2021. december 09. 00:14
Közben Boris meg elmegy egy jót bulizni.
zara
2021. december 08. 22:44
ezt a filmet már láttam valahol...
Vainamoinen
2021. december 08. 22:37
Akkor "Plan B" Elcseszték a harmadik oltást, az omikron meg támad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!