Zajlik a Putyin-Biden virtuális csúcstalálkozó előkészítése

2021. november 29. 17:45

A két vezető eddigi egyetlen csúcstalálkozóját az idén június 16-án Genfben tartották meg.

2021. november 29. 17:45
null

„Egyelőre nem személyes kapcsolatfelvételről van szó, de ez természetesen semmiképpen sem csökkenti az esemény jelentőségét, ez nem is kérdés. Különösen figyelembe véve a jelenlegi körülmények és problémák összességét, amelyek mind a kétoldalú kapcsolatokban, mind a nemzetközi színtéren fennállnak, az elnökök találkozója, úgy vélem, nagyon fontos mérföldkő lesz” – mondta Rjabkov.    

Közölte: még nem tisztázott, hogy pontosan mikor és milyen formában tartják meg a tárgyalást.

A helyettes tárcavezető szerint az eseményhez szükséges külügyi anyagok előkészítése „előrehaladott” állapotban van. A Kommerszant című napilap korábban azt írta, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Joe Biden amerikai alelnök az év vége előtt videokonferencia keretében, a jövő év elején pedig személyesen is találkozik. A két vezető eddigi egyetlen csúcstalálkozóját az idén június 16-án Genfben tartották meg.

(MTI)

Fotó: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BobbyBacsi
2021. november 30. 11:28
:D mi járhat Putyin fejében..jöhetnek a tippek!Sokat elárul az a sejtelmes vigyor. Szerintem azt gondolja "Ez a vén trotty elalszik menet közben"
neociprióta
2021. november 30. 05:14
két közismert virtuóz virtuális találkozója?????
briganti
2021. november 29. 20:38
A róka és a szundikáló fingópárna esete
hlaci83
2021. november 29. 20:07
Szerintem az öreggel már nem lehet előre tervezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!