Szoboszlai gólt szerzett a Bajnokok Ligájában

2021. november 03. 23:39

A magyar válogatott támadó 92. percben szerzett góljával az RB Leipzig házigazdaként 2-2-es döntetlent játszott szerdán a Paris Saint-Germainnel.

2021. november 03. 23:39
null

Szoboszlai Dominik utolsó percekben szerzett góljával az RB Leipzig házigazdaként 2-2-es döntetlent játszott szerdán a Paris Saint-Germainnel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, ennek ellenére már biztosan nem juthat a nyolcaddöntőbe.

A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló házigazdák Nkunku révén már a 8. percben megszerezték a vezetést, sőt, két perccel később tizenegyeshez is jutottak, de André Silva büntetőjét Gianluigi Donnarumma kivédte. Georginio Wijnaldum duplájával a szünet előtt fordított a PSG, a következő gólra pedig a 92. percig kellett várni, amikor Szoboszlai Dominik tizenegyesből megszerezte első BL-gólját jelenlegi együttese színeiben, és a beállította a végeredményt. A vendégek közül ezúttal térd- és combsérülés miatt hiányzott Lionel Messi.

A lipcseiek magyar válogatott játékosai közül Gulácsi Péter végigvédte a találkozót, több bravúrt is bemutatott, Willi Orbán kezdő volt, de a szünetben lecserélték, Szoboszlai pedig az 59. percben lépett pályára. Csapatuknak a nyolcaddöntőbe jutásra már nincs esélye, de az Európa-ligában folytathatja nemzetközi szereplését, ha megelőzi a Club Brugge együttesét.

Fotó: FRANCK FIFE / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2021. november 04. 09:05
Elég merész, hogy folyamatosan nézi a sarkot ahova lőni fogja (videon szépen látszik) , ezt a kapus figyeli, ezért is indult el jó irányba, nagyon kellett, hogy Szoboszlai erősen és pontosan sarokra rúgja !!
Pipas 3
2021. november 04. 08:49
Védhetetlenűl rugta!....szép volt!
scion
2021. november 04. 07:46
le-szar-om
Ronee
2021. november 04. 07:40
Nafene sikerült benyomatni a bogyót 11esből? Fasza
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!