Szélsőbaloldali csoportok ki akarják rúgatni Kyle Rittenhouse-t az Arizonai Állami Egyetemről

2021. november 29. 17:00

„Rasszista gyilkosnak” nevezik, annak ellenére, hogy az esküdtszék két héttel ezelőtt gyilkossági perében nem találta bűnösnek egyik vádpontban sem – írta meg a The Daily Wire.

2021. november 29. 17:00
null

Az Arizona Állami Egyetem (ASU), Diákok a Szocializmusért, Diákok az Igazságért Palesztinában és a Multikuturális Szolidaritás Koalíció rendezvényt tartanak a „A GYILKOS KYLE RITTENHOUSE ELTÁVOLÍTÁSÁRA” címmel az egyetemen, december 1-jén szerdán, 15:30-kor.

 

 

A csoport a következőket követeli:

KYLE RITTENHOUSE-T TÁVOLÍTSÁK EL AZ  ASU-BÓL.

FOGADJANAK EL NYILATKOZATOT A FEHÉR FELSŐBBRENDŰSÉG ÉS A RASSZISTA GYILKOS KYLE RITTENHOUSE ELLEN.

ERŐSÍTSÉK MEG ÚJRA A CAMPUSZ MULTIKULTURÁLIS KÖZPONTJÁNAK TÁMOGATÁSÁT, MINT OLYAN TERET, AMELY BIZTONSÁGOT NYÚJT A FEHÉR FELSŐBBRENDŰSÉGTŐL.

FINANSZÍROZZÁK  AZ ASU KÖZPONTI FORRÁSAIBÓL  A MULTIKULTURÁLIS KÖZPONTOT ÉS TÁMOGASSÁK ÉS A CAARE [sic] KÖZPONT LÉTESÍTÉSÉT AZ CAMPUSON.

„Még ha a hibás »igazságszolgáltatási« rendszer felmentő ítéletet is hozott, Kyle Rittenhouse továbbra is bűnös, különösen áldozatai és az áldozatok családjaival szemben” – szögezte le a csoport. „Csatlakozzon hozzánk, és követelje az ASU-tól, hogy teljesítsék ezeket a követeléseket és védjék meg a diákokat egy erőszakos, vérszomjas gyilkostól.”

A szélsőbaloldaliak tiltakozása azt követően jött, hogy Kyle Rittenhouse elmondta a Fox Newsban Tucker Carlson nemrégiben vele készített interjújában, hogy az Arizona Állami Egyetem (ASU) diákja, és vissza akar menni az iskolába, hogy folytassa ápolói tanulmányait. Az esküdtszék korábban nem találta bűnösnek Rittenhouse-t gyilkosság vádjában, miután tavaly a wisconsini Kenoshában zajló zavargások során két férfit halálosan egy harmadik férfit pedig könnyebben megsebesített.

Fotó: AFP / Kamil Krzaczynszki

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. november 30. 14:07
Sok sikert Amerikának a szocializmushoz! Szerintem megérdemlik, nekik is kijár! Csak minket hagyjanak békén!
Monongahela
2021. november 30. 13:30
Ezeket ütni kell, mint a patkányokat. Lelkifurdalás nélkül.
Peppa
2021. november 30. 12:39
Sok-sok Rittenhouse kellene az USA-ban. Úgy talán megmenekülhetnének a BLM-es erőszak fogságából.
Lenyeg Telen
2021. november 29. 20:50
Hát eljutottunk idáig is... az a bűne hogy nem hagyta, hogy agyonverjék...szép új világ... köszi, de ebből én nem kérek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!