Rendőröket rugdostak le a lépcsőn lengyel szurkolók a Leicester stadionjában

2021. november 26. 15:40

Tizenkét rendőr sérült meg csütörtökön este, amikor a Leicester City–Legia Warszava labdarúgó Európa-liga-mérkőzésen összecsaptak a vendégek szurkolóival.

2021. november 26. 15:40
null

A helyszínen a rendet felügyelő rendőrök a találkozó második félidejében kerültek konfliktusba a Legia drukkereivel a vendégszektorban, miután a lengyel szimpatizánsok tüzeket gyújtottak és megpróbáltak átjutni a hazai nézőkhöz. 

A heves összetűzés után a 12 sérült rendőr közül kettőt kórházba szállították. Az egyiknek eltört a csuklója, míg a másik agyrázkódást szenvedett. A rendőröknek végül sikerült helyre állítaniuk a rendet, s megakadályozták, hogy a lengyel nézők átjussanak az angolok szektoraiba.

A rendőrség pénteken közölte, hogy az incidens végén hét személyt őrizetbe vettek, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

 

Nyitókép: Oli Scarff / AFP 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
k33
2021. november 28. 05:14
Sokat csesztetik a lengyeleket, akkor hazamennek Angliából. Két hónap múlva éhen halnak az angolok. Sőt saját magukat verik meg a lengyelek előtt csak hogy maradjanak.
rrrrrr
2021. november 26. 22:15
1, a foci a nép sportja volt, szurkolóstúl, játékosostúl 2, a piro a sportághoz tartozik 3, a rendőrők minek mennek sorfalat állni? ez provokáció maga a megjelenés is...mit akarnak elhárítani, a tüzet? vicc 4, a fifa uefa a szurkolóktól full eltávolodott, álloszektorok megszüntetése, indokolatlan rendőri jelenlét, politikai gesztusok, pénz hajhászás 5, csoda ha néha odabasznak a népek? jól teszik 6, hozzáteszem a békés meccsnézésnek vagyok a híve, de ultrák nélkül ez az egész elveszíti a lényegét 7, az angolok meg ki ne találják h most látnak elösször balhét stadionban mert beszarok
Kókuszka
2021. november 26. 19:45
Szerintem ezért megint legalább két mérközésre el kellene tiltani a magyar válogatottat!
Kekec54
2021. november 26. 19:40
A fegyverhasználatnak vannak előírásai. Te uszító kurva, karfiolseggű buzi, mindenhol rontod a levegőt? Miért nem húzol innen a pcsába már, állandóan rettegsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!