Kiderült, mennyiért vihetik el Szoboszlai Dominikot Lipcséből

2021. november 10. 14:11

A Bild értesülése szerint rögzítettek egy kivásárlási záradékot a magyar klasszis szerződésében.

2021. november 10. 14:11
null

A Bundesligában szereplő RB Leipzig hét futballistájának kivásárlási áráról számolt be a Sport Bild, köztük a magyar válogatott Szoboszlai Dominikéról is – írja az Index. Hozzátették: a 21 éves középpályás ebben az idényben 15 tétmérkőzésen lépett pályára a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató lipcsei klubban, ezeken a találkozókon hat gól és három gólpassz a mérlege. Hozzátették: Szoboszlai Dominik 2026-ig szóló szerződésében a Bild értesülése szerint

rögzítettek egy kivásárlási záradékot, amely mértéke 60 és 70 millió euró (21,5–25,3 milliárd forint) között mozog.

Viszonyításul, a 17-szeres válogatott játékost januárban a német együttes 22 millió euróért szerződtette a Red Bull Salzburgtól. Tyler Adams, Lukes Klostermann, Konrad Laimer, Amadou Haidara és Brian Brobbey a hírek szerint már 40 millió euró körüli összegért kivásárolható, Angelino pedig nagyjából 50 millióért bárki számára elérhető. Dani Olmo és a remek formában játszó, az idényben már 11 gólnál és hét gólpassznál járó Christopher Nkunku több csapat figyelmét is felkeltette, de az ő szerződésükben úgy hírlik, hogy nincs ilyen záradék.

A hónap játékosa

Az októberben a bajnokságban egy gólt és két gólpasszt jegyző, a kupában továbbjutást érő találatot szerző Szoboszlait jelölték a hónap játékosa címre a Bundesligában, Robert Lewandowski, Thomas Müller (Bayern München), Christopher Nkunku (RB Leipzig), Karim Onisiwo (Mainz) és Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) mellett.

Fotó: MTI/EPA/Filip Singer

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2021. november 10. 16:36
Hülye müveletlen IQ 90 körüli beképzelt fatuskók,akik azt hiszik,hogy egy labda kergetése vmi rettentően fontos dolog,hát igen,a másik oldal,a nézők sem túl jobbak,ez lett a buli,nézni ,hogy a sok hülye a labdát kergeti ,köpködnek meg ordítanak.A panem et circens ből ez maradt,kenyér már nincs ingyen, a circens meg szánalmas idióták ide oda rohangása lett elképesztő gázsiért,puha gyáva nyim nyam pénzért az ördögnek is benyaló senkiházi focitrágya.
Kup Lung
2021. november 10. 15:46
Nem is tudom. Nyilvánvaló h. tehetséges. De ezek a folyamatok(liverpool meg hatalmas összegek emlegetése) kissé gyorsnak tűnnek. Igazából -több ok miatt- de stabil kezdőnek se lehetne mondani a Lipcsében. ---- Ráférne bőven egy kis erősödés és izom is h. stabil 90 percig tartó középszintet tudjon minimálisan végig játszani a legnehezebb poszton a középpályán. Ez az alap ugyanis. A többi villanás az hab a tortán. ---- Ez az egyre csak feljebb erős fundamentumok nélkül remélem nem a kispadon ücsörgésbe fog torkolni. Bárhol is köt ki. ----
Búvár Kund
2021. november 10. 15:02
Hát, Vinicius Junioré 1 milliárd Euro! Szóval van még feljebb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!