Késével hárította el a krokodiltámadást egy ausztrál férfi

2021. november 10. 10:39

A megtámadott férfi több alkalommal fejbe szúrta a krokodilt, azóta a helyi média Krokodil Dundeeként ünnepli.

2021. november 10. 10:39
null

A 60 éves férfi az ausztráliai Queensland államban, a McIvor folyó egy kies szakaszán horgászott, amikor

a krokodil feje felbukott a vízből és az állat elkapta a férfi lábát.

A hatalmas állat a vízbe akarta húzni a férfit, ő azonban belekapaszkodott egy mangroveágba – adta hírül szerdán a 9News rádióállomás. A hüllőnek azonban sikerült a vízbe húzni őt, ám áldozata abban a pillanatban

kihúzta övéből kését és több alkalommal fejbe szúrta a krokodilt, amely azonnal elengedte őt.

A megsérült férfinek sikerült autóba ülni és egy közeli kórházba menni, ahonnan egy cairnsi klinikára szállították. A férfit a helyi média Krokodil Dundeeként ünnepli.

(MTI)

Nyitókép: AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Gravius
2021. november 11. 19:08
Komolyan öröm olvasni, hogy vannak még vadászok... nem csak áldozatok. Ez az ember egy férfi. Az ausztrálok valahogy amúgy is keményebbek, mint a többi angolszász... azok már elvannak ratyisodva.
Alcofrybas
2021. november 10. 21:17
Aranyos történet. Krokodil Dundee olyan emberi. Egy derék magyar pákász csak lehúzta volna a sliccét. Még elő se veszi, hogy kihajtogassa, a kroki már hanyatt-homlok menekül. Nem kell mindig bicskázni. Persze a kroki így se úszta volna meg. A pákászunk pányvával partra vonta volna, oszt jónapot, megvan az aznapi csizmára való.
Box Hill
2021. november 10. 14:38
A cikk írja: "ő azonban belekapaszkodott egy mangroveágba" Nem tudom, hogy mi zavart meg? A mangroveág vagy az, hogy ehhez legalább egy kéz kell. A merev pengéjű késekkel további problémák vannak Magyarországon. Csak a gengsztereknél található. Mint a lőfegyver.
nick89
2021. november 10. 14:18
Bige lábát is bekapta most a krokodil és lehúzta a víz alá. Bige előkapta a tőrét. Itt tart most az ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!