Szijjártó: A határvédelem nem emberijogi kérdés

2021. október 19. 11:49

A külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten megbeszélést folytatott Nikosz Hrisztodulidesszel, a Ciprusi Köztársaság külügyminiszterével.

2021. október 19. 11:49
null
Szijjártó Péter azt mondta: a két ország a migrációval, az unió Nyugat-Balkán irányú bővítésével, az európai energiaellátás kérdésével és a koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatban is hasonlóan gondolkodik. Az eseményen Szijjártó Péter és Nikosz Hrisztodulidesz nyilatkozatot írt alá a két ország közötti diplomáciai konzultációról. Nikosz Hrisztodulidesz kiemelte: a dokumentum aláírása megalapozza a két ország közötti együttműködés folytatását és biztosítja.

„Az Európai Unió jövőjéről szóló viták egyre intenzívebbé válnak, így egyre fontosabb azon országok együttműködése, amelyek ragaszkodnak nemzeti identitásukhoz, történelmi hagyományaikhoz és keresztény kulturális örökségükhöz. Magyarország és Ciprus is ilyen ország, ezért nagy öröm, hogy Nikos Christodoulides külügyminiszter ma meglátogatott minket!” – írta ki a Facebookra Szijjártó Péter. 

(MTI)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2021. október 19. 12:18
Mire valók a határok, ha nem védjük őket? Vicc hogy nekem be kell tartanom a szabályokat. Akik papírok nélkül jönnek mennek, azoknak meg megadnak mindent. Elég bemondásra alapozni hogy menekül. Ajánlanám az ellenőrizetlen bevándorlást támogatóknak, próbáljanak átsétálni pár afrikai vagy ázsiai határon csak úgy.
Nehidd El
2021. október 19. 12:00
"Szijjártó: A határvédelem nem emberijogi kérdés" Dehogyisnem. Az őslakosok emberi jogainak a védelme, és minden kormány alapvető kötelessége. Lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!