Covidos lett, ezért nem mehetett el saját lagzijára a román vőlegény

2021. október 21. 21:32

Botoșani városában egy lakodalom előtt az étterem PCR-tesztet csináltatott a résztvevőkkel, melynek eredményeként az ifjú férj nélkül kellett megrendezni a lakodalmat.

2021. október 21. 21:32
null

Rengeteg abszurd, hajmeresztő történetet hozott ez a fránya koronavírus-járvány a tavaly óta, de a következőnek biztosan helye lenne a legemlékezetesebbek kategóriájában.

Botoșani városában a hétvégén lakodalmat szerveztek egy étteremben,de miután kiderült, hogy se a vőlegény, se a menyasszony nincs beoltva, a lokál tulajdonosai PCR-tesztet kértek az ifjú pártól, ahol a férj pozitív eredményt produkált. 

A főtér beszámolója szerint a hír hallatán „el is ájult a vőlegény anyukája, akit épp a fodrásznál ért utol a hír”, viszont mivel a rendezvényt már késő volt lefújni, így megtartották azt az ünnepelt nélkül is. A menyasszonyi táncot például az örömapával kellett eljárni – írta meg a Főtér. 

Fotó: DANIEL MIHAILESCU / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
merkur
2021. október 22. 09:53
Az esküvő (lagzi) vállalkozás is, anyagi vonzata van ha kimarad a bevétel. Emiatt a vőlegény elmaradhat de a menyasszony részvétele kötelező. Gender - esemény esetén mi a teendő, nem tudom.
Teréz A Piréz
2021. október 22. 08:13
Ha ez Kusturicának eszébe jutott volna a Macskajaj előtt... :)))
szóda
2021. október 22. 08:13
Hazament és leitta magát. Megúszta ezt a nagy felhajtást.
nyúlgerinc
2021. október 22. 07:46
Arról nincs szó, hogy a vőlegény ezek után kivel és hol hálta el a nászt? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!