A NATO szerint az orosz misszió nyolc tagja „be nem jelentett hírszerzőtiszt” volt

2021. október 06. 20:11

A NATO visszavonta a szövetség mellett működő orosz misszió nyolc tagjának akkreditációját.

2021. október 06. 20:11
null

A NATO szerdán visszavonta az észak-atlanti szövetség mellett működő orosz misszió nyolc tagjának akkreditációját arra hivatkozva, hogy „be nem jelentett hírszerzőtisztekről” van szó.

A NATO egyik névtelenül nyilatkozó tisztségviselője emellett megerősítette, hogy a korábbi húszról tízre csökkentik az Oroszországi Föderáció által a szövetséghez akkreditálható állandó képviseletének létszámát.    

„A NATO továbbra is következetes Oroszország-politikát folytat. Megerősítettük elrettentő és védelmi képességeinket válaszul Oroszország agresszív tevékenységeire, miközben nyitottak maradunk az érdemi párbeszédre” – tette hozzá az illetékes.

(MTI)

Fotó: Jean-Christophe VERHAEGEN / AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2021. október 07. 08:05
Mikor már nem lesz jobb ötletük - járvány, ilyen-olyan buborékok kipukkasztása- na, akkor jön a háború. Tabula rasat akarnak, úgy néz ki. Mintha a NATO nem bújna bele Oroszországba, hülyítsétek a nénikéteket, ti natosok!
BandiMandi
2021. október 07. 07:21
Közép-Európa országainak érdeke a vele szomszédos, az USA által kreált mérgező góc - Ukrajna - gyógyítása.
nemecsekerno_007
2021. október 06. 21:35
Alakul az ukrajnai háború.
Vasalo
2021. október 06. 21:31
Engem csak az érdekelne, hogy ki és mikor nevezte meg a NATOban, hogy az oroszok az ellenségek és azok ellen kell fegyverkezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!