Nem mennek a Fradi szurkolói a Leverkusen elleni meccsre az oltáshelyzet miatt

2021. szeptember 13. 20:44

A Fradi Tábor vezetője, Hamberger Ádám írta meg a hírt a Facebook-oldalán.

2021. szeptember 13. 20:44
null

A Fradi szurkolók egymás irtánti szolidaritásból nem utaznak el Németországba, a Leverkusen stadionjába. Facebook-oldalán kifejtette, hogy a hír nagyon szomorú és végtelenül dühítő a számára, viszont mivel a jelenlegi német szabályok értelmében csak és kizárólag EU-s vakcinákkal lehet bemenni és a negatív PCR teszt sem megfelelő, így mivel a szurkolók nagy része nem tud kimenni, a Fradi Táborból így senki sem megy ki a mérkőzésre.

Elmondta, hogy „végtelenül szomorú, hogy

Nyitókép: Szendrei Gábor Zsolt, azaz Szasza, a Zorall együttes énekese a Fradi indulóját énekli az FTC - dunaszerdahelyi DAC barátságos mérkőzés kezdete előtt Budapesten, a Groupama Arénában 2021. június 30-án.
MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. szeptember 15. 11:13
Nagy ruha várható. Ki kíváncsi az ilyen eseményre!???? Majd itthon leverjük őket! Hajrá FTC!
BAJA
2021. szeptember 14. 08:47
Hájl Mürkül, zikkájl!
Búvár Kund
2021. szeptember 14. 06:59
Nem tudom miért tolják ezerrel az utazási irodák Párizst, Londont stb. Pedig ezekre a helyekre könnyű eljutni még egyénileg is. Én a helyükben a keleti városokra összpontosítanék. Sokkal szívesebben megnézném Szentpétervárt, mint Londont...
korty
2021. szeptember 14. 04:51
Ez jó hír. Kubatov kopasz csordájának már a látványa is kultúrsokk. Reméljük, hogy akik viszont kimennek helyettük sokkal értelmesebb, színesebb, jobb hangulatú bíztatásban részesítik majd a csapatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!