Transznemű modell került az amerikai Vogue címlapjára

2021. augusztus 06. 17:25

Az amerikai kiadásban most először került erre sor.

2021. augusztus 06. 17:25
null

Az amerikai Vogue szeptemberi számának tematikája a „generációs Amerika”, így kerültek olyan modellek a címlapra, mint például Madonna lánya, Lourdes Leon, Bella Hadid, Kaia Gerber vagy Anok Yai. Mellettük látható a kiadásban először egy transznemű modell, Ariel Nicholson is (nyitóképünkön jobbról a harmadik).

Nyitókép: Twitter

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. szeptember 02. 12:22
Megirigyelték a haladó Berlint a Netflix A póz című filmjéből, ahol ez már évtizedekkel ezelőtt magától értetődött(?). Érdekes, hogy a németek idáig csak nácikok lehettek amerikai filmekben, most meg a haladás zászlós hajói! Az A dán lány című filmben is német professzor nemváltó-műtötte halálra a főszereplőt! - De lehet, hogy csak Hitlerről Mengelére helyzik át a fókuszt.
Volo
2021. augusztus 09. 15:44
Én meg azt hittem a Mr. Bean, valami szerepben! Ez a szörny modell? Soha jobb nővel ne legyen dolga egyetlen libsinek sem!
héttörpe
2021. augusztus 07. 23:05
Én nem tudom eldönteni mi a fene a transz. Ez a zöld ruhás fehérjehalmaz ez most nő, aki férfibakar lenni? Vagy fordítva? A prájdos transz emmett az egy gecicsúnya dagadt kis fasz, aki nő akar lenni? Vagy korábban emma volt, aki kaniként akar nőket baszni fasz nélkül?
2021. augusztus 07. 17:10
Ne bántsátok a nem heterokat, ez genetikai adottság, nem tehetnek róla, az emberek 5 %-a igy születik. Tehát Magyarországon 500 ezer lehet a számuk. Ebből 499 900-al semmi baj nincs. 100 kimegy a pride-ra, többi meg nem is LBTQ, hanem politikai aktivista, aki íly módon kiván ismertségre és befolyásra szert tenni. Romboló ideológiájuk mögött a háttérhatalom sajtója, pénze és érdekei állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!