Szürreális: tálibok dodzsemeznek egy kabuli vidámparkban

2021. augusztus 17. 10:49

Kabul elfoglalását követően nem csupán a kormányzati épületeket, de egy helyi vidámparkot és edzőtermet is elfoglaltak a tálib katonák.

2021. augusztus 17. 10:49
null

Kabul elfoglalását követően számos szürreális jelenet játszódott le az afgán fővárosban. A horroba illő zuhanás a csapatszállító gépről, vagy a CNN riporternőjét félrelökő „barátságos” tálibok mellé most egy új videó érkezett, mely az interneten viralizálódik. A videót Kabulban székelő Hamid Shalizi, a Reuters újságírója osztotta meg, melyen a tálib harcosok dodzsemekkel szórakoznak fegyvereikkel a kezeikben.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2021. augusztus 18. 16:05
Egy jól elhelyezett vidámpark megakasztotta volna az előrenyomulásukat. A pónis felvétel a legütősebb.
mokány
2021. augusztus 18. 15:46
Ezek nem a ruszkik Budapesten 1945 - ben . Angol WC , Nilusnak néztékk a Dunát ...
Ben Jeremiah
2021. augusztus 18. 07:16
Ezek pont azok a képek, mint amikor 1919-ben a vörösök hatalomra kerültek, és berontottak kastélyokba, szállodákba vagy a Margitszigetre és ott sem tudták, mit mire és hogyan kell használni. Összelopkodtak minden ruhát, ami megtetszett, és golfnadrágban, frakkban fejenként három aranyórával jelentek meg Vix-nél tárgyalni. (A franciák feljegyzéseiben az van, hogy röhögni sem bírtak, annyira tragikusan néztek ki). De ugyanez volt 1945 után is. Itt a vörös tálibok dodzsemeztek.
Sincero
2021. augusztus 18. 04:03
Ha alaposabban szemügyre vesszük a kisfilmet, az LMBQTstb. közösség szempontjából aggodalomra nincs semmi ok. A dodzsemek a szivárvány minden színében ragyognak, és bennük két férfi ül szorosan egymás mellett. Fegyőrék humanitárius alapon szervezhetik az afgánoknak jövőre az 1. kabuli melegfesztivált
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!