Sóoldattal oltott be több ezer embert egy német ápoló vakcina helyett

2021. augusztus 11. 10:26

8600 ember lehet érintett, akiket újra kell oltani.

2021. augusztus 11. 10:26
null

Egy német vöröskeresztes ápoló a gyanú szerint a koronavírus elleni vakcinákat sóoldatra cserélte, és azzal oltott be körülbelül 8600 embert – írta meg a The Guardian.

Azt írják, körülbelül 8600 embert kellett megkeresnie a rendőrségnek Észak-Németországban, hogy menjenek újra beoltatni magukat, mert tavasszal feltehetően csak sóoldatot kaptak a karjukba.

A rendőrség szerint az ápoló indítéka nem teljesen egyértelmű,

de a közösségi médiában több oltásszkeptikus posztot is megosztott.

Fotó: MTI

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohazi
2021. augusztus 12. 21:55
Csak Németországban lehetnek ilyen barmok.
Ooomph
2021. augusztus 12. 05:16
Ezt bírom ezekben a szarfaszú oltásellenes buzikban. Olyanok, mint a vegánok: megváltástudattal, mániákusan basztatnak másokat, kiterjesztenék az elmebajukat.
ancilla
2021. augusztus 11. 15:15
A Nil nocere elvet tartotta tiszteletben.
Himalája
2021. augusztus 11. 13:54
Természetesen a pletykákból van böven. Annyit viszont bizonyíthatóan lehet tudni, hogy a gyártó a vakcinákért nem vállal felelősséget. Amennyiben a gyártó nem ad jótállást, én vennék még mosógépet sem, nem még hogy vakcinát. De hát ugye kinek a pap, kinek a papné. Persze, aki egészségi álapota miatt veszélyeztetett, adasa be magának, nála a kockázat elfogadható. De egy egészséges minek kockáztasson? Főleg, ha így vagy, úgy alig lesz tünete, vagy esetleg még tünetei sem lesznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!