Azbej Tristan: Ilyen az, ha az „utca embere” nyilatkozik a Magyarországról

2021. augusztus 06. 18:51

Görögországban személyesen fejezték ki köszönetüket Azbej Tristannak a magyar kormány erőfeszítéseiért a migrációval szemben.

2021. augusztus 06. 18:51
null

A migráció káros hatásait a saját bőrükön elszenvedő görögök rendkívül hálásak a magyar emberek szolidaritásáért és a Hungary Helps – Magyarország segít program segítségéért, amivel újjáépíthették az illegális bevándorlók által megrongált templomaikat – írta közösségi oldalán Azbej Tristan. 

– fogalmazott. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. augusztus 07. 17:33
Közérdekű Figyelem, a progresszív baloldal identitást cserélt a választók megtévesztése céljából! Mivel Orbánc nem ad nekik pénzt, a lehető legtakarékosabb megoldást voltak kénytelenek választani, egy hangban a betűcserét. Ezentúl nem zsidók, hanem szidók. Ettől függetlenül a vészkorszak meg lesz tartva a nagy érdeklődésre való tekintettel. Ugyanitt füstbe ment tervek életjáradékra cserélhetők.
jánosbácsi
2021. augusztus 07. 10:18
Itthon is elkelne a segítség nem kell olyan messzire menni.
Welszibard
2021. augusztus 06. 21:08
Az "... az illegális bevándorlók által megrongált templomokról" van szó a cikkben. Ha nem rombolták volna le, nem kellett volna újjáépíteni. Köszönet a támogatóknak. Hasonlóképpen a "véletlenül" kigyulladt keresztény templomok is így jártak Franciaországban. Eggyel több ok, hogy a pusztító hordákat, a más kultúrákat nem tisztelőket ne engedjük be az országunkba.
Akitlosz
2021. augusztus 06. 20:57
A magyar adófizetőkön élősködő vallási fanatikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!