Pucérfenekű majom és twerkelő drag-queen érzékenyíti a gyerekeket Kelet-Londonban

2021. július 14. 11:45

Nem a majomjelmezes, műpéniszt és csupasz fenekét villantó színész volt az első, aki botrányos gyerekfoglalkozást tartott a kelet-londoni könyvtárban.

2021. július 14. 11:45
null

Az 1999-ben indult oktatási program arra hivatott ösztönözni a gyerekeket, hogy a hathetes nyári szünet alatt olvassanak el hat könyvet, miközben matricákat és érmeket nyernek.

A kelet-londoni Redbridge-ben található Goodmayes Könyvtár kicsit túlment a határon, miután a meghívott színész szivárványos majomjelmezben, műpénisszel és csupasz fenékkel jelent meg az eseményen nagy felháborodást keltve. A színész az idei év témáját – a vadvilág hőseit – volt hivatott megjeleníteni egy eper- és egy békajelmezbe öltözött társával együtt. 

Néhány nappal az esemény után azonban drámai változás történt. A szülők egyöntetű felháborodása miatt a helyi tisztviselők levonták a tanulságokat, és a hibát a Vision Redbridge Culture and Leisure (RCL) nevű jótékonysági szervezetre hárították, amely az eseményt szervezte. Jas Athwal tanácselnök „undorának adott hangot”, Wes Streeting helyi képviselő pedig nyilvános elítélő levelet fogalmazott meg. 

A történet óta a majmot foglalkoztató Mandinga Arts weboldala eltűnt

A szervezet még élő közösségi csatornáin megosztott képein azonban még mindig mosolygós előadók fotói láthatók, akik óriási pénisz jelmezekben szimulálnak szexuális aktust.

„Nagyon örülnék a meghívási folyamat részletes ismertetésének, amelynek során a Redbridge-i tanács a Rainbow Dildo Butt Monkey-t bízta meg a gyermekek olvasásra ösztönzését elősegítendő” – áll Janice Turner Tweeetjében. 

Már korábban is volt botrányos érzékenyítés a könyvtárban

Február 3-án a könyvtár a Mama G néven ismert drag queen-t látta vendégül az LMBTQ-történelem hónapja rendezvény keretében. Az esemény során „történetek és dalok megosztásával hirdették, hogyan ünneplik meg, hogy ki vagy és hogy azt szeretsz, akit akarsz”.

Ugyanakkor Mama G már korábban is felkerült a címlapokra 2019-ben Devonban, amikor a szülők dühösek voltak, hogy a foglalkozás során óvodáskorú közönségét megtanította twerkelni. Az eset csak egy volt azon jelentések közül, amelyek arról szóltak, hogy a gyerekeket célzó LMBTQ-rendezvényeken nem megfelelő magatartást tanúsítottak az azokat tartó transzvesztiták.

Fotó: Twitter

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kara kán
2021. július 14. 23:45
Itt tudtam meg, hogy mit jelent a twerkelés. Le kellene állnotok ezzel a sok acsarkodással mindkét oldalon. Ennek nem lesz jó vége! Nekem sem tűnik megfelelő gyerekprogramnak, amiről szól a cikk. Én magam sem kedvelem ezeket a női ruhába bújt férfiakat, meg a férfiruhába bújt nőket sem. Azt is meg kell azonban jegyeznem, hogy a gyerekeket gyakran viszik el állatkertbe, és jól emlékszem, hogy egyik alkalommal a majom maszturbált. Azt nézegettem én serdülőként, és mások is. Gyerekként láttunk már kutyákat, bogarakat stb. közösülni. Kuncogtunk, röhögtünk ezeken, túléltük, feldolgoztuk. Persze ezek állatok, és nem megengedhető ugyanilyen „előadás” bemutatása emberek által a gyerekeknek. Nemrég olvastam egy cikket, amely az ősi magyarok által is használt jurtáról szólt. Nos, abban konkrétan az egész család együtt élt, lakott, hált, éjszaka a gyerekek nyilván hallották, tán meg is lesték a szülők nemi életét. Azóta civilizálódtunk, ma már óvják a gyerekeket mindentől. A túlzásba vitt higiénia sem jó, állítólag attól van egyre több allergiás beteg. Valahol az egészséges arányokat kellene megtalálni.
Freakkutya
2021. július 14. 19:43
"Annyi mindent megettem de van amit a gyomrom nem vesz be elnézést nem vesz be a Mona Lisa ronda és öreg a Kisherceg meg elmebeteg bocsánat! Elnézést!"
jobbközépen
2021. július 14. 17:21
Rainbow dildo butt monkey . Azta..va!!!
szodabár
2021. július 14. 16:59
Miért van az, hogy ezek a véglények arab és kurd óvodákba sosem mennek? Addig sajnos nem hiteles az előadás, csak provokáció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!