Olimpikonok fotóiba burkolózott a tokiói Magyar Kulturális Intézet

2021. július 14. 11:18

Magyar olimpikonok arcképei köszöntik a tokiói járókelőket.

2021. július 14. 11:18
null

A Magyar Kulturális Intézet 2019-ben nyílt Tokióban, a megnyitón Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta ekkor, hogy a kulturális együttműködés kiváló hátországot jelent a politikai és gazdasági kapcsolatok fejlesztéséhez. Ennek fényében az intézet számos rendezvényt szentelt a magyar kultúra és Japán kapcsolatának. 

Az olimpia kapcsán a hét elejéig az 1964-ben megrendezett tokiói olimpia ereklyéi voltak láthatóak az épületben, amelyek a tokiói magyar nagykövetség szervezésében, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum együttműködésével kerültek vissza a japán fővárosba, a Magyar Kulturális Intézet sporttörténeti kiállítására.

Az Intézet nem marad azonban esemény nélkül, mert szerdára virradóan magyar olimpikonok fotóival plakátolták ki az intézet kirakatát és az olimoikonjainknak szentelt magyarock oldal népszerűsítésével igyekszenek hazánk jelenlétét az olimpia alatt is megmutatni a japán fővárosban. 

Nyitókép: KKM

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2021. július 14. 11:42
...rasszista japok , egy nigger sincs kirakva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!