A „hitelesség” érdekében sárral kente be magát egy német riporternő az áradások helyszínén

2021. július 23. 13:53

Az RTL felfüggesztette Susanna Ohlent a munkavégzés alól.

2021. július 23. 13:53
null

Előkerült egy videófelvétel, amelyen az RTL munkatársa, Susanna Ohlen a németországi áradások helyszínén sárral keni össze magát, annak érdekében, hogy „hitelesebbnek” tűnjön a riportja – írja a Deutsche Welle. Ohlen bocsánatot kért az incidens miatt.

Ennek sosem lett volna szabad megtörténnie. Együtt érzek mindazokkal, akik érintettek az áradások kapcsán. Sajnálom”

– fogalmazott.

Ohlen azt mondta, „túlságosan szégyellt volna tiszta külsővel” a kamera elé állni, ezért döntött úgy, hogy összekeni magát sárral. Az RTL elbocsátotta Ohlent az incidenst követően. 

Nyitókép: Malte Ossowski / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance / AFP

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. július 26. 08:50
Csak az a bűne, hogy lebukott. Így működik ugyanis az egész média. Ez nem a rendkívüli, hanem a tipikus.
AGSTN75
2021. július 24. 12:01
A magyar jobboldali média legyen résen a pride alkalmával, nehogy a magyar RTL munkatársa megveresse magát, mutatva micsoda gyűlölet van a buzik iránt! Ezektől minden kitelik, emlékszünk a tv székházban mit műveltek parlamenti képviselők.
eresgé
2021. július 24. 00:51
csak a szokásos ballib tempó (YT megtalálhatóak): - láttunk már kb a tornádóban 30fokos szögben bedőlő CNN portert "aki mögött elsétál pár ember - aztán kenuból tudosító 'árviziriportert' akik mögött a bokáig érő vizben sétálnak ÉS a BBC jól sikerült jelenete is kihagyhatatlan amikor a kb 8 db szereplőt instruálja a rendező hogy az egyébként pont ellentétes okokból tüntető tömeg úgy látszon velük van ... A fehérsisakos volt alkaidás terroisták Sziriában, vagy Pallywood a felpattanó sérültekkel ezekhez képest gyenge kísérletek .. Tényleg nehéz elhinni hogy ezeknek a pöcegödröknek akárki is elhisz akármit
fatman
2021. július 23. 21:06
egy kis iszapbirkózásra én is elmennék ezzel a csajszival... :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!