Menczer: Térdre rogyott a holland jogállamiság

2021. július 08. 15:06

A külügyi államtitkár szerint Rutte számíthat Magyarország támogatására.

2021. július 08. 15:06
null

„Egy napja van élet és halál között az a bűnügyi újságíró, akit Amszterdamban a nyílt utcán lelőttek. A »bűne« az volt, hogy egy maffiaperben segíti a koronatanút” – írta közösségi oldalán Menczer Tamás. A külügyi államtitkár emlékeztet: ennek a koronatanúnak ügyvédjét két éve lőtték le, szintén a nyílt utcán. 

Bízom benne, hogy Rutte miniszterelnök mindent megtesz azért, hogy egy uniós tagállamban ne történhessenek ilyen szörnyű események”

– írta Menczer. 

Az államtitkár arról is írt: a holland kormány nehéz munka során tudja megtalálni az utat, amely visszaviszi a sajtószabadsághoz és a jogállamhoz. „Rutte miniszterelnök és kormánya az útkeresés során számíthat Magyarország támogatására” – fogalmazott.

Nyitókép: Bart MAAT / ANP MAG / ANP via AFP

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
night watch
2021. július 08. 23:38
.
Mykee
2021. július 08. 19:55
Tudtommal van egy eu-s ország ahol havi átlagban több mint 30 családon belüli eroszak fordul elő. Amiről tudunk. Ebbe néhányan belehaltak sok gyerek élete tönkremegy stb. Talán ennek az országnak is segíthetnének visszaállni a helyes útra. Ez az ország a miénk magyaroke. Köszönjük Menczer Tamásnak a nagy aggodast a hollandok miatt
Fekete85
2021. július 08. 19:38
És ezt az az ember mondja aki sportriporternek is szar volt.
yndi
2021. július 08. 19:22
A holland kormány lőtte le az újságírót? Valamiről lemaradtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!