Huszonöt gyereket mentett ki egy olasz buszsofőr a lángoló járművéből

2021. július 13. 18:19

Huszonöt gyermeket mentett ki Észak-Olaszországban kedden délelőtt egy buszsofőr a lángoló járművéből – közölte a helyi sajtó és a tűzoltóság.

2021. július 13. 18:19
null

A busz egy gyorsforgalmi úton lévő alagútban kapott lángra Lecco város és Lierna település között. A jármű teljesen kiégett, de a sofőrnek még ezelőtt sikerült az összes utasát kimenekítenie.    

Az ANSA olasz hírügynökség szerint a vezető műszaki meghibásodást észlelt, és még az alagútban leállította a buszt,

majd gyorsan biztonságba helyezte a térségből származó gyerekeket. Egy tűzoltó az Adnkronos hírügynökségnek elmondta, hogy feltehetőleg defektet kapott a busz egyik kereke, és emiatt keletkezett a tűz. Hozzátette, hogy a gyerekek már a mentőegységek kiérkezése előtt biztonságban voltak. A mentősök kilenc gyermeket kivizsgálásra beszállítottak egy kórházba.

(MTI)

Fotó: Cristobal Vogel / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tisza009
2021. július 14. 09:27
Vannak hírek (ez is ilyen), amelyekre nem lehet nem azonosan reagálni. A kommentekből egyértelműen kiderül, ki beteg lelkületű, ki nem. És itt nincs harmadik lehetőség.
MayorAnna
2021. július 13. 22:14
Jó lett volna, ha a magyar buszsofőr is kimentette volna a magyar gyerekeket Olaszországban az égő buszból, néhány éve...
Gullwing
2021. július 13. 20:29
Európabajnokok lettek, gyerekek életét mentenek, eszméletlenek ezek az olaszok!
annamanna
2021. július 13. 20:06
Remélem, a következő nemzedékben is lesz még buszsofőr és tűzoltó.... akik komolyan veszik az életet. Talán a kimentett gyerekek közül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!