Holland szurkolók vertek török drukkereket az eindhoveni lelátón

2021. július 22. 16:40

A szerda esti PSV Eindhoven–Galatasaray BL-selejtező mérkőzésen történt az ominózus eset.

2021. július 22. 16:40
null

A találkozót a hazai csapat nyerte 5-1-s végeredménnyel, azonban a teljesítményükön kívül másra nem lehet büszke az eindhoveni együttes. Nézőtéri videók rögzítették, ahogy ingerült holland szurkolók érthetetlen okokból kergetik, ütik és rúgják a török drukkereket – írja az Index. 

A videón látható, ahogy a kétségbeesetten menekülő vendég szurkolók között egy apuka kislányával a karjaiban igyekszik elmenekülni az agresszív hazai nézők elől. Az, hogy mi váltotta ki ezt a fajta viselkedést a PSV drukkereiből, egyelőre nem tudni – olvasható a portálon. A PSV Eindhoven–Galatasaray BL-selejtező visszavágóját jövőhét szerdán rendezik, Isztambulban. 

Kép forrása: ABDULHAMID HOSBAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. július 23. 15:00
Még 10 meccsre be kell zárni a Puskás arénát !!!
KannibálTatárÚr
2021. július 23. 10:03
Disznó hullandók!!! Kitiltani őket Európából!
Tibesz26
2021. július 23. 07:10
üzenjük a hollandoknak hogy ha bunyozni akarnaka török ellen akkor mért nem lepantonál készültök párbajra
ujujuj
2021. július 22. 23:47
Szerintem traumatizálta őket a gyermekvédelmi törvény. :( Utálom, amikor mindig az áldozatot hibáztatják, akik mondjuk ki, ez esetben a hollandok. Aki az áldozathibáztatásra képes, még arra is képes a végén, hogy nem az szdsz-re szavaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!