A vitorlázó Berecz és Érdi is második lett a keddi első futamában (videó)

2021. július 27. 08:30

Bemutatkozott a világ- és Európa-bajnok Berecz Zsombor.

2021. július 27. 08:30
null

Két magyar vitorlázó, a Finndingiben szereplő Berecz Zsombor és a Laser Radialban induló Érdi Mária is másodikként zárta keddi első futamát a tokiói olimpián.

A világ- és Európa-bajnok Berecz – akit egy török rivális előzött meg – ezzel mutatkozott be a japán fővárosban.

A versenyszám második, ugyancsak keddre tervezett futamát elhalasztották.

A korosztályos világ- és Európa-bajnok Érdi – aki a második keddi futamban a 17. helyen ért célba – hat futam után a 14. helyen áll. Laser Standardban Vadnai Benjamin 15., majd a 16. lett keddi futamaiban, öt futam után összesítésben a 16. helyen áll, míg harmadik keddi futamát elhalasztották.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2021. július 27. 14:23
Követtem Berecz Zsombor versenyzését az első futamban. Csodálatos versenyző, nagyon szurkolok, hogy sikerüljön az éremfutama is. Viszont a Nemzeti Sport ezt írta még délelőtt: "Kedden kezdte meg a versenyzést világbajnok és Európa-bajnok vitorlázónk, Berecz Zsombor is a finndingi hajóosztályban, s az első és a második futamban is a török Alican Kaynar mögött a második helyen ért célba, így összesítésben is az ezüstérmes pozíciót foglalja el." Most akkor volt második futam kedden? Én nem láttam, igaz,, nem állandóan ültem a gép előtt (mert csak az m4sport.hu 4. csatornáján adták a képet; sajnos, magyar kommentátor sem akadt... remélem, az éremfutamban lesz....)
geyza1947
2021. július 27. 09:50
Ha szerencséje lesz MOB-nak akkor olyan sportágak fogják a pontversenyben a szarból kihúzni öket amik korábban nem voltak siker soprtágak, mint pl. a hegyi kerékpár a vitorlázás stb ! Viszont a fidesz sarzsik által elfoglalt siker soprtágak nulláznak sorra !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!