Orbán Viktor: Az előttünk álló évtized a járványok és tömeges migráció időszaka lesz

2021. június 14. 17:27

Föl kell készíteni a NATO-t és a tagállamokat arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjanak adni – fogalmazott a miniszterelnök.

2021. június 14. 17:27
null

Orbán Viktor a NATO-csúcsról posztolt videót közösségi oldalára.

Egy stratégia dokumentumot fogadunk el. Stratégia 2030-ra”

– kezdte mondandóját a magyar miniszterelnök. A dokumentum szerint „az előttünk álló évtized a járványok és tömeges migráció időszaka lesz és föl kell készíteni a tagállamokat és a NATO-t is arra, hogy ezekre a kihívásokra választ tudjanak adni” – folytatta Orbán. A stratégia fő pontjaként „a nemzeti ellenálló képességek megerősítését” emelte ki. 

Nekünk van mit mondanunk és tudunk mit beletenni a közösbe” 

– zárta videóját Orbán Viktor.

Címlapképen: Orbán Viktor miniszterelnök a NATO-tagországok állam-, illetve kormányfőinek találkozójára érkezik Brüsszelben.

Kép forrása: MTI/MTVA/NATO

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. június 16. 21:07
"tudunk mit beletenni a közösbe" Na, ezt remelem csak a hiveknek posztolta, es a NATO-nak nem mondta, mert halalra rohogtek volna magukat :D
delphinus
2021. június 15. 13:00
Úgy volt, hogy 30-ig egy békés időszak következik ez meg itt már háborús készület. Mi lesz velünk?
olajfa1
2021. június 15. 10:28
Ez az EU annyira "szines, és "sokszínü" és legfőképpen "liberális" hogy Orbán Viktor, és a FTDESZ-nek nem lehet ebben helye!!!... Na ennyit az európai "sokszínüségről" meg az "európai liberalizmusról" ami leginkább EURÓPAI KIREKESZTŐ FASIZMUS! azaz európai LIBERÁLIS FASIZMUS!
OberEnnsinnen
2021. június 15. 06:55
"a végtelen növekedésre épülő rendszer kapacitása " ez nem más, mint a végtelen profitnövelésre épülő rendszer kapacitása, amit nem lehet megállítani. Ezért fog jönni, ami jön. De ennek megvan a felelőse, a fehér keresztények. Ez van most a tudatmódosítás középpontjában. Rothschildokról szó nem esik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!