Megszűnt Trump közösségi oldala

2021. június 02. 21:39

Emlékezetes, Donald Trumpot szinte minden nagyobb közösségi felületről letiltották az amerikai szövetségi törvényhozás január 6-i ostroma után.

2021. június 02. 21:39
null

Kevesebb, mint egy hónappal indulását követően, megszűnt a volt amerikai elnök From the Desk of Donald J. Trump néven futó twitterszerű blogja. A platform célja az volt, hogy a volt elnök közvetlenül tudjon kommunikálni követőivel, és olyan tartalmakat tudjon közzétenni, amelyeket aztán a Facebookon és a Twitteren is meg lehet osztani. Emlékezetes, Donald Trumpot szinte minden nagyobb közösségi felületről letiltották az amerikai szövetségi törvényhozás január 6-i ostroma után.

A volt elnök tanácsadója, Jason Miller megerősítette a CNBC-nek, hogy

az oldal nem is fog már visszatérni, ugyanis csak „kiegészítője volt szélesebb körű erőfeszítéseinek”.

A tanácsadó azonban már nem fejtette ki, mit takarnak az említett erőfeszítések. Az egyelőre Trump nélküli Twitteren arra a felvetésre azonban, hogy netán a blog megszűnése annak előjele, hogy a volt elnök visszatér a közösségi oldalakra, Jason Miller azt mondta: „Igen, valóban az. Maradjanak velünk!”

A tanácsadó eredeti twitterbejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

 

 

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Moslékok pásztora
2021. június 03. 07:56
https://trumpbookusa.com/ -- :)))
Rugo
2021. június 02. 23:37
Teljesen jogosnak tartanám, ha Oroszország, Kína eliminálná a Facebook, Twitter és hasonló gengszter médiumok helyi munkatársait.
Akitlosz
2021. június 02. 22:20
Itt a Mandineren volt cikk idén, hogy Trump új közösségi médiát alapít a szavazótáborának és a világ konzervatívjainak. Azóta nem volt újabb hír erről.
figyelő4322
2021. június 02. 22:18
A DemoCRAP establishment fél Trumptól, mint coyote (préri farkas) a tűztől! Akármennyire is összefognak a neo-liberális hatalmak a Deep State-tel, nem tudják lent tartani a Donaldot. Habár a személye annyira nem is számít, mint a patrióta "ideológia", amelyet több-tízmillió híve átvett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!