Jarmolenko: Coca-Cola, Heineken, keressetek meg!

2021. június 18. 07:38

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba és Manuel Locatelli után az ukrán válogatott támadó is akciózott.

2021. június 18. 07:38
null

Amint azt korábban megírtuk, Cristiano Ronaldo a portugál csapat egy korábbi sajtótájékoztatóján az asztalhoz ülve vette észre, hogy két teli üveg kóla van kikészítve az asztalra. Mivel ő nem iszik ilyesmit, azonnal távolabb tolta az italokat, majd magához vett egy vizesflakont, és kijelentette: „Igyatok inkább vizet!”. Hasonlóképpen járt el Manuel Locatelli a kólával, illetve Paul Pogba a Heinekennel

Az ukrán válogatott labdarúgója, Andrij Jarmolenko megfordította a helyzetet, és inkább maga elé helyezte a termékeket, majd üzent az érintett cégeknek:

Láttam, hogy Ronaldo elrakta maga elől a kólásüvegeket. Én inkább ideteszem a Coca-Colát és a Heinekent is, ide legelőre! Srácok, keressetek meg!”

 

Kép forrása: YouTube

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. június 18. 18:57
Nagyon más az anyagi helyzet. Ez a magyarázat.
villogókékfog
2021. június 18. 14:35
Egy ukrán bármit elad. Nézzünk csak az országukra.
Box Hill
2021. június 18. 10:07
Egy szőrös prostituáltat láttunk.
Crusader
2021. június 18. 08:59
Csicska ukrán szar... az anyját is megbaszná 20 euróért... ezért kalimpál a buzipropagandista coca cola meg komcsi csillag heinekenért..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!