Eriksen a belgák ellen már szurkolni szeretne

2021. június 14. 09:37

Már viccelődik, de továbbra is kórházban marad a dán labdarúgó.

2021. június 14. 09:37
null

Ügynöke szerint Christian Eriksen továbbra is kórházban marad, de jó úton van a felépülés felé.

Már viccelődik

A dán labdarúgó szombaton, a koppenhágai dán-finn Európa-bajnoki mérkőzésen összeesett a pályán és újra kellett éleszteni. „Reggel beszéltem vele. Viccelődött és jó hangulatban volt, jól van” – mondta Martin Schoots még vasárnap a Gazzetta dello Sportnak. „Mindannyian azon vagyunk, hogy megértsük, mit történt vele. Ő is ezt szeretné. Az orvosok alaposan kivizsgálják, ez sok időt vesz igénybe” – tette hozzá Schoots. A 29 éves középpályás a mérkőzés 43. percében esett össze, mindenféle előzmény nélkül. Az orvosi stáb még a pályán újraélesztette, majd a koppenhágai kórházban stabilizálódott az állapota.    

A világ minden tájáról kapott üzeneteket. Ő és a családja mindenkinek köszöni. Christian nem adja fel” – mondta Schoots, miután meglátogatta a játékost, aki idén olasz bajnok lett az Internazionalével. A menedzser szerint hétfőn és talán még kedden is megfigyelés alatt tartják majd Eriksent, akivel ott van a családja. „Csütörtökön, a belgák elleni találkozón mindenképpen szeretne szurkolni a csapattársainak” – árulta el Martin Schoots.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Reuters pool/Wolfgang Rattay

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javicesareo
2021. június 14. 17:26
Csak halkan kérdem, hogy föld s péter (a naygbetűket nem érdemli) okádmánya hogy jön témaként egy remek sportember, Eriksen drámájához?!
reflex
2021. június 14. 10:59
Ezt írja Föld S. Péter A köztévé sunyisággal rajtolt az Európa-bajnokságon "Azt még látni szoktuk, hogy csapatok kifutnak a pályára, eléneklik országuk himnuszát, majd a következő pillanatban reklámot mutatnak, és a két csapat összeállítását. Utóbbit meglehetősen sajátos módon. Azt hihetnénk, azzal, hogy nagyban, az egész képernyőt kitakarva mutatják, hogy melyik csapatban kik játszanak, informálják a nézőket, a valóságban azonban ennek épp az ellenkezője történik: eltitkolnak egy lényeges információt a nézők elől, jelesül azt, hogy a csapatok nagy része letérdel a mérkőzések előtt, ezzel az egyezményes gesztussal fejezve ki, hogy elutasítják a rasszizmust, a kirekesztést. A köztévé nem mutatja ezeket a pillanatokat, mire visszakapcsolnak, már kezdődik a meccs, így a néző egy fontos, nem a labdarúgásról szóló, de attól nagyon nem független eseményről lemarad." Itt a teljes : https://hirklikk.hu/kozelet/a-kozteve-sunyisaggal-rajtolt-az-europa-bajnoksagon/382784/
Senye Péter
2021. június 14. 10:41
Gyógyúljon gyorsan. Legalább annyira, hogy a kezdőrugást elvégezhesse.
fogas paduc
2021. június 14. 10:05
Megkapja az ICD-jét, nyugodtan - csak amikor csap egyet a műszer, az megrendítő érzés lehet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!