Elpusztult Joe Biden kutyája

2021. június 19. 19:32

Az amerikai elnök németjuhásza 13 éves korában ment el.

2021. június 19. 19:32
null

13 éves korában elpusztult Joe Biden Champ nevű kutyája – erről adott ki közleményt a Fehér Ház.

 

 

Az elnök németjuhászai többször is szerepeltek már a médiában. Amint arról korábban beszámoltunk, Majort és Champet, az amerikai elnök mindkét németjuhászát visszaküldik a család birtokára Delaware-be, miután Major valakit megharapott a Fehér Házban.

Kép forrása: MANDEL NGAN / POOL / AFP

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. június 24. 17:45
Szegény kutyus! Ennek is Trump az oka?
mokány
2021. június 22. 21:52
Orwel : Állatfarm.
bunko_jobbos
2021. június 21. 10:50
Bazd meg, ez most komoly? Ezt a hírt nem lehet mínuszolni meg pluszolni???????? Mert megsértjük vele a kutya önérzetét vagy mi? Európa (és a fehér ember) a tönk szélére jutott. Hogyan szabad az állatokat az emberek szintjére emelni???? A Katolikus Egyház tanítása szerint csak az embereknek van lelkük. És ez egy igencsak logikus, természettel logikájának megfelelő döntés. Úgy látszik, hogy a lesajnált konzervatívok jobb világot tudnak építeni, mint a "szabadság" letéteményesei. :-) Ezért nem szabad megenni az embereket, és ezért szabad megenni az állatokat. Mert mi magasabb rendűek vagyunk. Aki ezt tagadja, az az emberiség ellensége. Hülye, szingli picsa vagy egyéb tévút az evolúcióban.
zrx8
2021. június 21. 05:29
Putyin!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!