Kirakják Biden kutyáit a Fehér Házból harapás miatt

2021. március 09. 07:19

A kutyák mindössze másfél hónapot laktak a Fehér Házban.

2021. március 09. 07:19
null

Majort és Champet, a amerikai elnök mindkét németjuhászát visszaküldik a család birtokára Delaware-be, miután Major a múlt héten valakit megharapott a Fehér Házban, írja a CNN. Hozzátették: részleteket egyelőre nem tudni, de a jelek arra utalnak, hogy a helyzet komoly volt, ha mindkét kutyát kirakták a Fehér Házból.

Hangsúlyozták, hogy a hároméves Major viselkedése korábban is problémás volt: ugatott és acsarkodni kezdett, ha meglátta a biztonsági személyzet tagjait. Bidenék másik kutyája már 13 éves, róla pedig annyit közöltek, hogy már öreg.

Kép forrása: CNN-videó

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 09. 21:33
Hát igen. A kutyát nevelni kell mert a fejedre nő.
nemecsekerno_007
2021. március 09. 19:15
Idegenekkel bizalmatlan, ilyen a kutya.
annamanna
2021. március 09. 18:01
Vannak kifejezett "tárasasági kutyák", akiket valószínűleg nem zavar annyi ember folytonos nyüzsgése, mint ezeket a juhászkutyákat. Sok múlik a kutya fajtáján is, eleve. Pl Erzsébet corgijai is harapdálják a vendégek lábát, és ezt sajnos mindenkinek tűrnie kell, a személyzet meg sem fenyítheti a kutyusokat. A corgik is terelőkutyák, és ebből a szempontból az valószínűleg nem szerencsés. A spánielek pl nem társasági kutyák, de nagyon barátságosak, valószínűleg ilyesmire lenne szüksége Bidenéknek is.
bpe
2021. március 09. 15:48
szegénykék, bár ők legalább még tudnak harapni! a gazdi meg már csak ugat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!