Cristiano Ronaldo az első ember, aki elérte a 300 millió követőt Instagramon

2021. június 20. 07:21

A portugál klasszis nemcsak a gólok, hanem a közösségi média királya is lett – számolt be a Nemzeti Sport. 

2021. június 20. 07:21
null

A portugál klasszis Instagram oldala lett a platform első olyan fiókja, amely elérte a 301 millió követőt. Ronaldo ezzel szemben csupán 456 embert követ ugyanitt. Ronaldo lett az első ember, akinek 300 millió követője van az Instagramon, amivel jóval megelőzi a második helyen álló Dwayne 'The Rock' Johnsont. A birkózóból lett színésznek 246 millió követője van a platformon. A tavalyi jelentés szerint Ronaldo az Instagram legjobban kereső híressége is. Az őt követő második lehíresebb focista, majd 100 millió követővel lemaradva Lionel Messi. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. június 20. 23:03
Remélem, jó helyen lakik, és nem lesz végzetes következménye, ha a kólás akciója után jóemberék kideríttetik magukról a gyerekeivel, hogy transzszexuálisok!
OberEnnsinnen
2021. június 20. 11:21
Az, hogy a BLM-es ember csak ötödik, felháborító, mert lebron james BLM lifestyle lebron james BLM jersey lebron james BLM donations lebron james BLM shirt Christianóból, ha nem vigyáz, könnyen rasszista lesz, elvégre, hogy merészel négyszeres fölényt egy feketével szemben. Bár, a haladár média könnyen kiderítheti, hogy Ronaldo is - ősökre visszamenően - tkp.: fekete, gender, LMb-s, szivárvánnyal, és akár még szülhetne is...
annamanna
2021. június 20. 11:19
"Néha mikor nyomaszt már az elégedettség Sok fényes ötlet áraszt el, hogy mi is kéne még (...) Sok futballmeccs, meg vetélkedő, nagyon kéne még Hogy legyen amit önfeledten élvezhet a nép" https://www.youtube.com/watch?v=cE1_kmc8Q4o
alacsony-a-kerites
2021. június 20. 11:10
Én most inkább Fiolát lájkolom! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!