Bendarzsevszkij Anton: Belarusz Európa utolsó igazi diktatúrája

2021. június 03. 19:16

Heltai Péter és Demkó Attila a Budapesten élő belarusz származású külügyi szakértővel, Anton Bendarzsevszkijjel beszélgetett az MCC Geopolitikai Műhelyének podcastjában.

2021. június 03. 19:16
null

Belaruszról és Alexander Lukashenka diktátúrájáról szóló hírek dominálják a világsajtót a fiatal ellenzéki tüntető és blogger Raman Praszatevics példa nélküli bebörtönzése óta. Az MCC geolpolitikai műhelyének vendége Bendarzsevszkij Anton, Budapesten élő belarusz külpolitikai szakértő volt.

A PAGEO Geopolitikai Kutatóintézet elnöke, a Danube Institute geopolitikai kutatócsoportjának a vezetőjével a Corvinák.hu főszerkesztője, Heltai Péter, és a Mathias Corvinus Collegium Geoploitikai Műhelyének vezetője, Demkó Attila beszélgetett a jelenlegi Belarusz helyzetről és a nyugati hatalmak, az EU-nak és Oroszországnak a konfliktusban betöltött szerepéről.

Fotó: Mandiner

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. június 04. 18:36
Egy alapos kis összefoglaló demokráciáról és diktatúráról, a demokrácia visszásságairól: https://egyvilag.hu/temakep/076.shtml
goldchester
2021. június 04. 16:53
Az EU nevezetű ballib diktatúráról mi a véleményed?
istvanpeter
2021. június 04. 10:18
Mi éppen saját magunkon tapasztalhatjuk meg, hogy a liberális kommunista információs és propaganda terrorhálózat állításai közönséges hamisítványok és nem sok közük van a valósághoz.
az ember
2021. június 04. 09:46
Az EU orwelli világának újbeszélje szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!