A Google eltávolítja a diverzitásért felelős vezetőjét antiszemita bejegyzései miatt

2021. június 04. 10:32

Egy 2007-es blogbejegyzése szerint a zsidóknak „kielégíthetetlen vágyuk van a háborúra”.

2021. június 04. 10:32
null

Szerdán bejelentette a Google, hogy eltávolítja Kamau Bobbot a diverzitás-stratégiáért felelős vezetői tisztségéből, miután előkerült egy 2007-es antiszemita kijelentéseket tartalmazó blogbejegyzése – írta meg a Business Insider. A techcég közleménye szerint Bobb a továbbiakban a kutatási részlegen fog dolgozni.

A szóban forgó „Hogyha zsidó lennék” című bejegyzésében Bobb

A Google elítélte Bobb korábbi megjegyzéseit. Mint írták, a szerző már elismerte, hogy hibázott és bocsánatot kért. „A továbbiakban nem lesz tagja a diverzitásért felelős csapatunknak és a kutatási munkáira fog koncentrálni” – áll a cég közleményében.

 Címlapkép: California Emerging Technology Fund YouTube-csatorna

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 09. 18:33
Halva született ötlet. Ez a feka sem fog kutat-ásni.
Naten
2021. június 05. 16:47
A legtöbben átsiklottak az igazi probléma felett: "egy 2007-es antiszemita kijelentéseket tartalmazó blogbejegyzése..." 2007... 14 kiba_zott éve tette ezt a kijelentést. Egyszerűen szürreális, szomorú és szánalmas, hogy ezek idáig jutottak... szerintem nincs olyan ember akiről ne lehetne valamilyen komprommitáló dolgot előbányászni, ha az illető néha napján szokta használni az internetet és olykor-olykor hozzászól valamihez. Ez a cancel culture már kezd átfordulni hardcore bolsevizmussá, hamarosan jönnek a koncepciós perek is. Oh wait... Derek Chauvin.
fonak
2021. június 05. 09:59
Amikor a védett állat lelegeli a védett növényt. De ebből is látható annak, aki nem tudná, hogy a totemoszlopon a kiválasztott nép van legfelül. A buta gólemjeiket a fehérek ellen szívesen használják, de ha az őket etető kézbe harapnak, akkor megdádázzák őket.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 05. 08:17
Szerintem a homoszexualitása és a bőrszíne miatt diszkriminálták. Helyében beperelnék mindenkit. Mindenkit is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!