Összekeverték Shakespeare-t a beoltásáról híressé vált névrokonával

2021. május 29. 09:07

Az argentin hírműsorban összekeverték az 1616-ban meghalt drámaírót az első brit férfival, akit beoltottak koronavírus ellen.

2021. május 29. 09:07
null

A napokban érkezett a hír, hogy meghalt a 81 éves William „Bill” Shakespeare, akit a coventry-i egyetemi kórházban oltottak be a Pfizer/BioNTech frissen engedélyezett vakcinájával. Ő volt az első férfi Nagy-Britanniában, aki megkapta az oltóanyagot. A férfi egy, a koronavírustól független betegségbe halt bele, halálának a jelentések szerint nincs köze az oltáshoz.

Egy argentin hírműsorban azonban összekeverték névrokonával, a drámaíró William Shakespeare-rel – szúrta ki a Guardian.

Mint ismeretes, ő a legnagyobb angol nyelvű író. Számomra ő egy mester. Ő volt az első, aki megkapta a koronavírus elleni vakcinát. 81 évesen meghalt”

– mondta a bemondó, miközben a műsor Bill Shakespeare oltásáról mutatott képsorokat. A drámaíró 1616-ban halt meg.

Nyitókép: Collection Roger-Viollet / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 29. 14:50
Drámának dráma nem? Meg is van írva nem? Akkor mi a gond?
kizökkentidő
2021. május 29. 13:16
Botrányosan buta emberek is dolgoznak a médiában.
21 gramm
2021. május 29. 11:13
Bemondót azonnal meghívni vendégsztárnak az Észbontókba!! (Fegyával ütős kis csapatot képeznének.)
certus
2021. május 29. 09:46
Igazuk van a liberálisoknak. Nem szabad a gyerekeket adatokkal, évszámokkal, életrajzokkal gyötörni. Az eredeti művek is túl hosszúak, és nőképük is idejétmúlt. Különben is, minden fent van az interneten. A gyerek legyen boldog, ne terheljük. Legfeljebb majd hülyeségeket beszél felnőttkorában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!