Porig bombázott egy 13 emeletes palesztin házat az izraeli hadsereg

2021. május 11. 22:25

Nem tudni, hogy hányan sérültek meg a támadásban, a lakóknak szóltak a bombázás előtt egy órával, hogy hagyják el az épületet.

2021. május 11. 22:25
null

Tovább fokozódik a konfliktus a Gázai övezetben és Izraelben, ahol folyamatosak a rakétatámadások – kedd este a Hamász palesztin szervezet már Tel-Avivot és környékét is bombázta. Közben az izraeli hadsereg lebombázott egy 13 emeletes toronyházat, amiben a Hamásznak is volt egy irodája.

Nem tudni, hogy hányan sérültek meg a támadásban, a lakóknak szóltak a bombázás előtt egy órával, hogy hagyják el az épületet.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tütejóska
2021. május 13. 21:26
Porig bombázott egy 13 emeletes házat az izraeli légierő. Végre egy jó hír.
Ooomph
2021. május 12. 14:38
üdvözlöm az iránytűjüket veszített jobboldaliakat. Akik Netánnyaúnak drukkolnak, akik elfeledték, mit köszönhetünk a zsidóságnak, akik szemellenzőt vettek fel manapság a bosszú népe által nyakunkba tolt muszlimok okán. Mintha nem tudnánk, kik költöztetnek ide ilyeneket, mintha nem tudnánk, a zsidóság hogyan akarna fehér európaiakat megfojtani.
B_kanya
2021. május 12. 12:34
A fene se tudja... Talán még védhető is lenne a dolog, ha rakétaratárnak, -műhelynek és indítóállomásnak használták a paliwoodi srácok. Egy bajom van: időnként a kibuclakó zsidó nácik (nem minden kibuclakó ilyen, de van ilyen) durván megtapossák, olykor meg is ölik vagy elűzik az arabokat. Olyankor a kibucot ha ledózerolnák, akkor SOKKAL védhetőbb lenne. Istennek hála, nem nekem kell döntenem.
Szittya Attila Bendegúz
2021. május 12. 11:56
A terror a ballibsi nagyvárosi élet része!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!