Drámai felvételek – így támadta Izraelt a Hamász

2021. május 11. 21:19

Tel-Avivot és környékét lőtték a palesztinok. Tel-Avivot és környékét lőtték a palesztinok. A hatóságok arra kérték a lakosságot, hogy maradjanak óvóhelyeiken. A Washington Post szerint a Hamász azt állítja, 130 rakétát lőttek ki a területre.

2021. május 11. 21:19
null

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael központi részére – írja az MTI, de mi is beszámoltunk az eseményekről.

A vaskupola légvédelmi rendszer ellenrakétái befogták a rakéták túlnyomó többségét, számos robbanást lehetett hallani a térségben.

Íme, a videók:

A Tel-Avivtól délre található Holonban egy lövedék becsapódott. A Holonban földet érő rakétáról felvétel is készült, amelyet Twitteren is megosztottak.

A 12-es kereskedelmi TV portálja szerint súlyos sebesülés is történt Holonban.

Ezek a felvételek pedig közvetlenül egy rakéta becsapódása után készültek.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2021. május 12. 19:05
A lényeget amúgy már a hír címében tettenérheti a figyelmes,éber szemlélő: Drámai...mindig mindenhol ez a sokkoló,döbbenetes és drámai... Ez a lényeg,hogy a jámbor olvasó már az első minutában meg legyen ragadva a gallérjánál és meghatározott mederbe tereljék a gondolatait. Drámai volt a leninfiúk fellépése is,a cári család kivégzése is,a Hermina úti gyilkosság is...sorolhatjuk. Szóval: zsidóék,cigányék(arabék) az önmegtámadás művészei,magasiskolájának kidolgozói. Óvatosan a drámai kezdetű hírekkel felebarátaim!
kaltran
2021. május 12. 09:23
Izrael elvette az arabok földjét ezért most szívjon? Hujuj, a trianoni utódállamok is elvették a magyar földet. Akkor most az lenne jogos, ha Magyarország ezerrel ágyúzná a környező országokat? És ki ágyúzzon még kit? Talán látták már azt a kis animációt, melyen 1 percbe sűrítve bemutatják a határok változását az elmúl ezer évben. Vonaglik minden mint a sajtkukac. Melyik határ vonaglása esetén kellene még ágyúzni?
Gépész53
2021. május 12. 08:25
Az első videót megnézve azért elég jól működik a Vaskupola! Nem láttam arról semmilyen infót, hogy milyen rakéták ezek, és főleg, hogy milyen gyártmányok. (Honnan szerzik a palesztinok, ki szállítja nekik?)
Csakislovacska
2021. május 12. 07:41
A Magyar Király Jeruzsálem Királya is egyben,második András óta. Ennyi. Tudjuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!