Szijjártó Péter egyből célba talált Kirgíziában

2021. április 08. 15:55

Magyarország külügyi és külgazdasági minisztere életében először ragadott kezébe nomád íjat, mellyel azonnal célba is talált.

2021. április 08. 15:55
null

Víztisztító berendezést adott át kirgizisztáni látogatásán csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közép-ázsiai ország hadseregének mobilkórháza számára, a gazdasági és üzleti tárgyalások szünetében azonban nomád íjas bemutatóra is sort kerítettek a vendéglátók. A bemutatót tartó harcos megkérte Szijjártó Pétert, hogy ő is lőjön a célba, melynek a miniszter bár vonakodva, de végül eleget is tett.

„Még életemben sem lőttem íjjal soha. Soha” – kezdte vonakodva Szijjártó Péter, ám miután a kirgiz harcos megmutatta az eszköz használatát, azonnal a céltábla közepére talált. „Magyarországon van egy mondás, miszerint a szűz kéz szerencsét hoz” – mondta a miniszter. „És van egy másik is, miszerint a csúcson kell abbahagyni” – tette hozzá. 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szatyi
2021. április 09. 08:35
Könyököt feljebb! Bal kéz nem mozdul!
Crusader
2021. április 08. 21:21
Jajj de rossz külügyminiszter eza Szijjártó... Bezzeg a tetveshajú, kócos asszony, az bezzeg... mert kicsi lenni, hogy a férgek hordják szét azt a kurvát.
fatman
2021. április 08. 18:39
hát, látszik, hogy most lőtt életében először... :))) azért jó, h nem hozott ránk szégyent... :)))
Nodus
2021. április 08. 17:57
Mondjuk, ez nem nomád íj, de attól még szép tőle, hogy lőtt egy kilencest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!