Roger Schmidt jöhet Dárdai után a Herthánál

2021. április 21. 10:33

Dárdai Pál csak jövő nyárig kötelezte el magát a csapatnál.

2021. április 21. 10:33
null

A Sport Bild információi szerint Roger Schmidt követheti Dárdai Pált a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.

A lap úgy tudja, hogy Fredi Bobic, a berlini klub leendő menedzsere hamarosan felveszi a kapcsolatot az 54 éves német trénerrel, aki jelenleg a PSV Eindhovent irányítja. Utóbbi csapat a második helyen áll a holland bajnokságban a toronymagasan listavezető Ajax Amsterdam mögött. Schmidt szerződése 2022 júniusáig érvényes.

Dárdai ugyancsak jövő nyárig kötelezte el magát, az újság szerint azonban felbonthatják a szerződését, ha az idény végéig nem szerez a csapattal legalább 24 pontot. A magyar válogatott 45 éves volt szövetségi kapitánya január végén vette át újra az első csapat irányítását, s azóta mindössze hat pontot sikerült gyűjteniük.

A Hertha – amely koronavírusos megbetegedések miatt jelenleg karanténban van – még hat mérkőzést játszik a mostani szezonban. Az együttes most a 16., osztályozós helyen áll a tabellán.

(MTI)

Kép forrása: MTI/EPA/Getty Images

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2021. április 21. 20:00
Dárdai egy jellemtelen ember... ne jöjjön haza. Térdeljen nyugodtan..a németek cselédek, csicskák.. Pali jó német, mert térdel, mint a csicskák, vagy mint a szopáshoz készülődő punczik.
gyaloggos
2021. április 21. 19:28
HÁT, ha így van, márpedig bizonyára igen, akkor NINCS miről beszélni, a nyárig lesz, utána meg AUF WIEDERSEHEN! EDDIG nem írtam ezt le, de most már csak megteszem! DÁRDAINAK nem lett volna szabad belemenni ezekbe a hozom - küldöm - menesztem játékba! KLUBHŰSÉG ide, klubhűség oda, kár szépíteni, FELMOSTÁK vele a padlót, nem kellett volna ott maradnia, máshová is hívták! INFLÁLŐDOTT, devalválódott ezekkel !
NeMá
2021. április 21. 15:52
Eddig Dárdai nélkül mindig földbe állt a Hertha :) Most is azért van (ideiglenesen), mert majdnem kiestek :) Kísérleteznek, hátha találnak egy nem bevándorlót?
files32
2021. április 21. 15:18
Palinak egy Budafok való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!