Medvecsalád kóborol Marosvásárhely lakóparkjában

2021. április 18. 08:15

A helyiek aggódnak, nemrég egy kocogó esett áldozatul egy nagyvadnak.

2021. április 18. 08:15
null

Sinaián és Marosvásárhelyen rázzák fel a köznyugalmat a razziázó medvék. Egy helyi lakos örökítette meg amint egy anyamedve és négy bocsa egy sűrűn lakott övezetben róják az utakat.

Különösen aggasztó a kép a lakóparkban, hisz nemrégiben Azuga mellett egy kocogó esett áldozatul medvetámadásnak.

A 39 éves férfi nem tért haza.

Marosvásárhelyen Tudor lakótelepére is rendszeresen bejárt egy három év körüli hím az utóbbi időkben, melyet végül szombat hajnalban befogtak. A környezetvédelmi minisztérium jóváhagyta, hogy az állatot nyomkövetővel lássák el, majd engedjék szabadon Ratosnya környékén – írja a Főtér.

(Nyitókép: Adriana Oancea – Facebook)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2021. április 18. 17:48
Ha jól tudom, 5 megtermett kutya az ellenfél ( pásztoroknál ) vagy a petárda ! Mindenki hordjon magánál egy kisebb méretűt. Előtte kiképzés, mint a honvédségnél kézigránát dobásból. Ez lesz a út?????
Krupp Skya
2021. április 18. 15:46
A Medve és dobrev klára miniszterelnöksége nem játék. Ami játék az a Gréczy Zsolt fütyikéje.
Box Hill
2021. április 18. 12:54
Az oláhok nem táncoltatnak már medvéd?
Vasalo
2021. április 18. 12:00
Állitolag az EU betiltotta a medvevadászatot, amit a román törvényhozok még szigoritottak is ( mint a magyar parlament a drontörvényt), s lehet, hogy lassan a medvék fényképezése is tiltva lesz.. ;=D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!