Egy ausztrál neonáci csoport „szexi zsidó lányok” elcsábításával irtaná ki a zsidókat

2021. április 05. 11:50

A csoport vezetője egy fényképet is közzétett, amelyen Dvir Abramovich, a helyi Anti-Defamation Commission (ADC) elnöke látható egy gázkamrában.

2021. április 05. 11:50
null

Egy ausztrál neonáci csoport a Gab közösségi oldalon arra bíztatja követőit, hogy „csábítsanak el szexi melbourne-i zsidó lányokat”, hogy „kiirtsák a zsidó fajt az alfa árja ausztrál erővel” – írja a Jerusalem Post alapján a Neokohn.

A csoport vezetője egy fényképet is közzétett, amelyen Dvir Abramovich, a helyi Anti-Defamation Commission (ADC) elnöke látható egy gázkamrában. A poszt három, eltakart arcú férfit is mutat, akik utasításokat tartanak fel, amelyen az szerepel, hogy követőik menjenek szórakozóhelyekre zsidók által lakott negyedekben, és csábítsanak el zsidó nőket.

Egyúttal figyelmeztetik a neonácikat, hogy a nők beleegyezését is kérjék el, mert „a nemi erőszak nem számít (és illegális)”, és hogy „három órán át ne beszélj Hitlerről”. A posztokban a cikk szerint Donald Trump, egykori amerikai elnököt is éltették. Abramovich elmondta, hogy „a Hitler-imádok nyíltan fantáziálnak egy zsidó vezető elgázosításáról és felhívják elvakult híveiket, hogy erőszakoljanak meg zsidó nőket, illetve ilyen fenyegetéseket osztanak meg online. Nem tudjuk, mikor ér véget a veszélyes uszítás, noha tudjuk, hogy ahol a fehér felsőbbrendűség hívei gyülekeznek, ott rövidesen megjelenik az erőszak”.

(Neokohn)

Címlapkép: MTI/EPA-AAP/Janes Ross

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2021. május 10. 14:35
Ennek egy kicsit CIA provokáció szaga van...
nempolitizálok
2021. április 05. 19:59
Csak szaporítanák a zsidók számát. "A szöveg egyben figyelmezteti a "neonácikat", hogy azért a nők beleegyezését is kérjék ki, mert "a nemi erőszak nem számít (és illegális)", és hogy "a zsidó nők nem szeretik a nézeteinket. Három órán át ne beszélj Hitlerről". Három óra után már annyira izzik a nő, hogy már nyugodtan lehet :DDD
Akitlosz
2021. április 05. 18:49
Eleve aki zsidóval párosodik ő nem lehet náci. Az internácik akik nem válogatnak, sőt éppen a gének összekeverése a céljuk, ugyan nem a fajtamegőrzés.
Akitlosz
2021. április 05. 18:46
"Egy ausztrál neonáci csoport „szexi zsidó lányok” elcsábításával irtaná ki a zsidókat" Ez a minimumszint , ha be akarnak kerülni a Mandinerbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!