Uniós gyógyszerügynökség: Az AstraZeneca oltóanyaga biztonságos

2021. március 18. 17:32

Ugyanakkor további vizsgálatokat tart szükségesnek.

2021. március 18. 17:32
null

Biztonságosnak minősítette az Európai Gyógyszerügynökség az AstraZeneca brit-svéd gyógyszeripari vállalat és az Oxfordi Egyetem közösen kifejlesztett koronavírus-elleni vakcináját, de további vizsgálatokat tart szükségesnek – közölte az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő ügynökség csütörtökön.

(MTI)

 

Fotó: MTI

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. március 18. 20:45
Na ez már még is csak hallatlan! De szaga van Xdxd
Saksafar
2021. március 18. 20:32
Az oltóanyag biztonságos, mert korábban már engedélyeztük és most mekkora blama lenne azt mondani, hogy nemigazán sikerült jól, arról nem beszélve, hogy a vakcinagyárnak mekkora veszteséget okozna, ha mindközül a leggyengébb oltóanyagot visszavonnák a tomboló biznisz csúcsán. Ugye, hogy ugye?
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. március 18. 19:55
Hogy miért nem a nyolcosztályos kommentelőket kérdezik meg az oltás ügyében, nem is értem... Mit pofáznak ebbe szakértők?
Highlander07
2021. március 18. 19:45
Egyáltalán nem biztonságos. Ahogy egyik sem, amit ebben az esetben használnak. Csak ha ezt beismerik tömegpánik lesz, és minden ország vezetése megbukik, ahol használták...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!