Távozik Piers Morgan a műsorvezetői székből, miután kritizálta Meghan Markle-t

2021. március 09. 20:01

A műsorvezető hat éven keresztül vezette a reggeli műsort.

2021. március 09. 20:01
null

Piers Morgan távozik a Good Morning Britain! műsorvezetői székéből, miután kritizálta Meghan Marklet az Oprahnak adott interjúja miatt. Morgan többek között azt mondta, hogy

a királyi hercegnőnek. A döntést az ITV jelentette be, ahogy azt is, hogy vizsgálatot indítottak, mivel körülbelül 41 ezer panaszt kaptak Morgan kijelentéseivel kapcsolatban.

Az ITV szóvivője azt nyilatkozta: „Az ITV-vel folytatott megbeszéléseket követően Piers Morgan úgy döntöttt, hogy itt az ideje elhagynia a Good Morning Britain-t. Az ITV elfogadta a döntését és nem kívánja a továbbiakban kommentálni az ügyet”.

Morgan az üggyel kapcsolatban nem adott ki nyilatkozatot, de a twitter-fiókján közzétett egy ketyegő faliórát.

 

Kép forrása: Chris Delmas/AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2021. március 11. 11:37
Pedig ha valaki, akkor Piers Morgan egy tőrőlmetszett liberális. Klasszikus már kicsit, szólásszabadság meg ilyenek, de mégiscsak az ő fajtájuk. Látni, ahogy a radbal átveszi azt a térfelet. A forradalom meg felfalja a gyermekeit... jó lesz ha készülünk mi is, lőszerrel, élelemmel. Jönnek.
ujujuj
2021. március 10. 13:45
Most már késő. Akkor kellett volna. Ha Harry az interjúban a "rendszer csapdája" alatt azt értette, hogy a niggerlobbi ellen tehetetlenek ( ha igaz, hanem, amit mond, de inkább nem), akkor tényleg csapdában vannak. Akkor kellett volna beavatkozni az MI6-nek, amikor harry kitalálta, hogy bemutatja a családnak ezt a némbert. Most már késő Természetesen soha nem fog kiderülni, de szinte biztos vagyok benne, hogy ügynök, akinek fő célja a monarchia erodálása.
istvanpeter
2021. március 10. 12:02
Vegyük észre, hogy a valóságban a brit királyság intézménye ellen is folyik a háború. Egyébként ez a néger parasztlány amúgy sem volt való a királyi udvarba.
1000bocs
2021. március 10. 08:45
Miután rendszeresen elmebetegségnek nyilvánítja a balosok kedvenc dogmáit, ezért az a csoda, hogy eddig húzta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!