Mészárlás történt kedden amerikai masszázsszalonokban

2021. március 17. 09:42

Nyolc embert agyonlőttek, a hatóságok szerint rasszista indíték a valószínű.

2021. március 17. 09:42
null

Legalább nyolc embert agyonlőttek Georgia amerikai állam három masszázsszalonjában kedden, írja a Telex. A CNN és az NBC News amerikai hírtelevíziók a rendőrségre hivatkozva közölték, hogy a tagállami székhelytől, Atlantától 50 kilométerre északra található Cherokee megyében két embert lőttek agyon és hármat megsebesítettek Acworth város egyik ázsiai masszázsszalonjában. A kórházba kerültek közül ketten később belehaltak lőtt sebeikbe.

Azt írják, nem sokkal később két másik, egymáshoz közel található atlantai masszázsszalonban is lövések dördültek el. A rendőrség szerint az utóbbi két esetben négy ázsiai származású nő halt meg. Hozzátették: a rendőrség felvételeket tett közzé egy gyanúsítottról, és az esetleges szemtanúk közreműködését kérte. A CNN beszámolója szerint az események után három órával a rendőrség egy autós üldözést követően őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt, aki a kamerafelvételek alapján egy 21 éves férfi, Robert Aaron Long.

A New York Times azt írja, a nyolc áldozatból hat ázsiai származású, a hatóságok szerint rasszista indítékú gyilkosságokról lehet szó. New Yorkban meg is erősítették az ázsiaiak lakta negyedek rendőri védelmét az atlantai események után.

Fotó: MTI, illusztráció

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 17. 20:04
A prostitúció mindig is rizikós üzlet volt.
I.E.D.
2021. március 17. 17:10
Várható volt hogy előbb -utóbb valaki bosszút próbál állni az alattomos csíkszemű tömeggyilkos bioterroristákon.
MayorAnna
2021. március 17. 15:27
A zsidók már le vannak szarva?!
Box Hill
2021. március 17. 11:59
Ez az AK-47 egy nagyon gyenge utánzat. Kambodzsai licence?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!