A Buckingham-palotában komolyan veszik Meghan Markle rasszizmussal kapcsolatos vádjait

2021. március 09. 18:58

Meghan Markle minap azt állította, hogy gyermekének leendő bőrszíne aggodalommal töltötte el a királyi családot.

2021. március 09. 18:58
null

Tegnap írtunk arról, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle kompromittáló sztorikról meséltek az angol királyi palotából. Egész pontosan az Oprah Winfrey-nek adott interjújában azt állították, hogy a Buckingham-palotában elhallgattaták őket. „Az interjúban egy szabadságáért harcoló afroamerikai nő harca körvonalazódik a konzervatív és enyhén rasszista királyi család polipszerű ölelésében, melyből végül hősiesen távozik megmentve férjét a szörnyű elnyomás karmai közül” – jellemeztük a helyzetet a cikkben.

Kiderült az is, hogy Meghan Markle gyermekének leendő bőrszíne aggodalommal töltötte el a királyi családot. Úgy tűnik azonban, hogy a rasszista vádakat nagyon komolyan veszik a Buckingham-palotában is.

A Buckingham-palota kiadott ugyanis egy hivatalos közleményt, amiben azt írták, zárt körben szeretnék megvitatni a hercegné és a herceg kritikáit – közölte a BBC.

Nyitókép: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. március 10. 15:50
Kétlem, hogy bárki is azt hiheti -pláne Diana beszámolói után-, hogy a szabad, laza életvitel és a Királyi Család keretei, összeegyeztethetöek. Végül is Meghan nem járt rosszul...
simonvitéz
2021. március 10. 14:35
Király szerepe régen: beavatottként közvetítés a földi és égi ( szakrális ) szint között az általa uralt területen élők érdekében. Manapság: kirakatbohóc a mutatvanyosbódéban, akinek az ügyeit a bulvármédia kedvére kiteregetheti, növelve a példányszámot / kattintásszámot.
olajfa1
2021. március 10. 08:49
Meghan Markle ezerszer rosszabb mint Lady Di... pedig az sem lehetett semmi...
Ferer
2021. március 10. 00:43
A kurva rasszista vénszatyor Dianat is halálba kergtte
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!