„Igazságot Diegónak!” – Maradona halála miatt tüntetnek Argentínában

2021. március 11. 08:47

A tüntetés szervezői szerint a futballistát meggyilkoltták.

2021. március 11. 08:47
null

Szerdán utcára vonultak Buenos Aires-ben azért, mert „igazságot akarnak” Maradonanak – írat meg a Reuters. A futballista tavaly novemberben hunyt el, de a haláleset körülményeivel kapcsolatban vizsgálatot indítottak, hogy közrejátszott-e abban valamiféle mulasztás. A tüntetés szervezői ennél tovább mentek: szerintük

Maradona nem meghalt, hanem meggyilkolták.

A demonstráció a buenos aires-i Obelisco emlékműtől indult, ahol a tüntetők zászlót lengetve és jelszavakat kántálva gyülekeztek. Az esti tüntetést Maradona volt felesége, Claudia Villafane és két lánya vezette.

Egy orvosi csoport hétfőn összegyűlt, hogy elemezze a futballista halálának a körülményeit. A vizsgálat annak a megállapítására irányul, hogy a Maradonát kezelő orvosi csoport rendesen látta-e el a teendőit.

Kép forrása: Muhammad Emin Canik / AFP

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!