Haldokló rendőröket filmezett, aztán továbbállt

2021. március 10. 08:34

Egy ausztrál férfi három percen keresztül filmezett és gúnyolt négy haldokló rendőrt, akiket elgázolt egy teherautó.

2021. március 10. 08:34
null

Beismerte bűnösségét az az ausztrál férfi, aki lefilmezte, ahogy négy rendőr haldoklik, miközben gúnyolódott rajtuk – írja a BBC. A portál megírta, hogy a 42 éves Richard Pusey tavaly egy melbourne-i autópályán vezetett, amikor négy rendőr megállította gyorshajtásért. Miközben a rendőrök igazoltatták a férfit, mind a négyüket elütötte egy teherautó, ami kitért a sávjából.

A négy rendőr a helyszínen életüket vesztette. Pusey is csak azért úszta meg a gázolást, mert három méterrel távolabb állt a rendőröktől. Ezt követően Pusey elővette a telefonját és filmezte a földön fekvő rendőröket. Pusey az akkor még valószínűleg életben lévő Lynette Taylor fölé állt, és azt mondta: „Nesze nektek. Csodálatos, abszolút bámulatos.”

Pusey hozzátette, hogy ő csak haza akart menni sushit enni, majd amiatt szitkozódott, hogy a rendőrök kárt tettek az autójában. Ezután pedig otthagyta a baleset helyszínét, később pedig a barátainak is megmutatta a felvételt. Pusey-t  később az otthonában tartóztatták le gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és a balesetkor tanúsított viselkedése miatt. Pusey tettére nincs kiszabható maximum büntetés az ausztrál törvényekben.

Fotó: MTI, illusztráció

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. március 11. 09:24
Ez is egy baloldali szemétláda. Velem az ausztrál rendőrök mindig tisztességesen jártak el, ahogy valójában mindig. Az ausztrál iskolákban sem tanulhatta ezt a viselkedést csak legföljebb az egyetemeken, ahol például Heller Ágneseket is alkalmaztak fejet tágítani.
civis72
2021. március 10. 13:45
most már a világ összes rendőre gyűlöli ezt a kretént
A ráció prófétája
2021. március 10. 12:13
Tipikus pszichopata: semmi empátia, semmi félelemérzet.
Gombóc XVI. Artúr
2021. március 10. 11:48
Ha nincs meghatározva a büntetés mértéke, akkor lehetne egy életfogytiglan, aztán ott bent majd tűnődhetne az élet nagy kérdésein.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!