Az RT német riportere: Arra kértek, hogy Navalnij után kémkedjek

2021. március 12. 17:24

Daniel Lange a Russia Today egykori riportere szerint arra is felkérték, hogy „óvatosan készítsen képet a megerősített katonai jelenlétről” a berlini Charité kórházban.

2021. március 12. 17:24
null

Az orosz állami RT csatorna volt német riportere szerint újságíróként kellett volna a megmérgezett Alekszej Navalnij közelébe kerülnie, vagy épp a munkatársai lakcímét kinyomoznia, írja a Szabad Európa.

Daniel Lange a Russia Today (RT) egykori riportere elmondta a német médiának, hogy az újságíró-igazolványát felhasználva kellett tesztelnie, mennyire tud közel kerülni ahhoz a kórházi osztályhoz, ahol a novicsok idegméreggel megmérgezett Navalnijt ápolták. Arra is felkérték, hogy „óvatosan készítsen képet a megerősített katonai jelenlétről” a berlini Charité kórházban.

Lange ennek nyomán felmondta szerződését az RT Deutsch adóval.

Fotó: MTI

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. március 13. 14:57
Kezdem elveszíteni a fonalat. Már sokszor nem is tudom eldönteni, min háborodjak fel, és már csak az háborít fel igazán, ha úgy érzem, hogy fel próbálnak háborítani!
Paskai
2021. március 13. 10:51
Utálom a besúgókat! Csak azokat kérik fel ilyesmire, akik korábban elszegődtek besúgónak. A nőket is akkor szokták felkérni az ősi mesterség gyakorlására, ha már elszegődtek kurvának.
Senki Alfonz
2021. március 13. 10:43
Frei Tamás pedig a Patás leölésére felkért bérgyilkost találta meg!!! MIndegy miről, csak írjanak rólad!!!!! És ez még az újságírókra is igaz.
lofejazagyban
2021. március 13. 08:27
most meg megkérték, hogy vegye már elő ezt a navalnij-sztorit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!