Az Amazon ikonja egyeseket Hitler bajszára emlékeztetett – lecserélték

2021. március 05. 10:17

Az Amazon visszavonta új okostelefonos ikonját, miután több felhasználó azt a diktátor bajszához hasonlította.

2021. március 05. 10:17
null

A logó egy dobozhoz hasonlít, melynek közepén a vállalat védjegyének számító felfelé ívelő nyíl szerepelt, és eredetileg a négyzet felső, középső részén pedig egy cikcakkos szélű ragasztószalag volt, mely a letépett celluxot próbálta meg utánozni – írta meg a Zsidó.com.

A portál szerint az Amazon vezetői gyorsan reagáltak a felhasználói kritikára, és már le is cserélték a logót. Az Amazon szóvivője ezek után nem is kommentálta a korábbiakat, csak az új dizájn üzenetét továbbította:

„Az Amazon mindig új módszereket keres az ügyfeleinek minél nagyobb fokú kielégítésére. Az új ikont úgy terveztük, hogy amikor vásárlóink a telefonjukon megkezdik a rendelést, akkor az pont olyan élvezetes legyen, mint azt a várakozással teli izgalom, mikor ajtójuk előtti lépcsőn találják a dobozukat.”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. március 05. 16:49
Most is Hitler bajszára emlékeztet, de Hitler itt mosolyog.
hakos
2021. március 05. 15:16
Hát Mórickának is mindenről ugyanaz jutott az eszébe... :D Valakik úgy tűnik, hogy Hitlerrel kelnek és fekszenek...
Syr Wullam
2021. március 05. 13:57
Adolfnak kék bajusza volt? Nemsemmi.
robipecs
2021. március 05. 13:07
Mint "nemrég" a pesti zsidók: "Ebbe a házba nem lehet semmit csinálni/elvenni/kiüríteni bármit, mert 70 éve csillagos ház volt." Szóval a jó öreg Adolf ezek szerint vagy valamit nagyon jól csinált, vagy inkább egyesek jó megélhetést látnak benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!