Ausztrál reklámban bukkant fel az Omega egyik leghíresebb dala

2021. március 07. 13:47

Egy ausztrál bank használja fel reklámjában a slágert.

2021. március 07. 13:47
null

Sok dologtól függ egy ország ismertsége és az is biztos, hogy a nevezetes zenék ehhez sokat tesznek hozzá – írja a kecsup.hu Hangsúlyozták: a Gyöngyhajú lány már sok alkalommal szerzett nemzetközi ismertséget és most is ez történik.

A portál azt írja, hogy egy ausztrál bank használja fel reklámjában a dalt, miközben bemutatja, hogy milyen eseménydús tud lenni az életünk és milyen jó, hogy egy bank minden helyzetben tud segíteni. Gyakorlatilag egy szokásos, érzelmekre ható banki reklámot látunk, amit számukra, magyaroknak az ismerős dal tesz még emberközelibbé, írják.

Kép forrása: Youtube-videó

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2021. március 08. 17:48
Azt hittem, csak a dallam lesz. Vajon hány ausztrál jött rá, hogy milyen nyelvet hall? :)
bolá
2021. március 07. 15:58
Presser - Adamis, nem Omega.
Akitlosz
2021. március 07. 14:59
A reklámból nem jöttem volna rá, hogy mit reklámoz.
Corpus Iuris Civilis
2021. március 07. 14:47
Anno egy lengyel fejlesztésű számítógépes játék előzetesének is volt a zenéje, iszonyat jó videót csináltak hozzá a lengyel barátaink és a játék is egy óriási siker lett. https://www.youtube.com/watch?v=Hxf1seOpijE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!